Psykolog till Capio Ångest och Depressionsmottagningen

Sista ansökningsdag: 2021-05-16   

Publicerades: 2021-03-30

Beskrivning av tjänst

Vill du vara med och fortsätta utveckla vår verksamhet?

Vi söker en legitimerad psykolog som tycker om att arbeta i olika format. 

 

Beskrivning

Gillar du att tillsammans med patienter, på ett konstruktivt och nyfiket sätt, arbeta mot symtomförbättring med metoder som har forskningsstöd? Vi behandlar ångest- och depressionstillstånd med eller utan samsjuklighet och söker dig som gärna arbetar i olika format (grupp, individuellt, distans) och med andra engagerade kollegor. Vi har tydliga vårdprocesser och följer nationella och regionala riktlinjer. Individuell anpassning, lyhördhet och hänsyn till hela sjukdomsbilden betonas vid samsjuklighet. Du får också kompetenta kollegor från andra professioner med fokus på hela hälsan - psykisk och somatisk sjukdom, kontext och aktivitetsbalans. Teamarbete är viktigt för att nå bättre resultat för våra patienter. Mottagningen ligger högst upp i Maria sjukhus med utsikt över takåsarna intill tunnelbanans röda linje och pendeltåg. Inom Capio Psykiatri finns flera mottagningar på Södermalm och en anslutande heldygnsvård. Capio erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling och breda kliniska erfarenheter.

 

Arbetsuppgifter

  • Psykologisk behandling av ångest- och depressionstillstånd.
  • Grupp, individuell och digitala behandlingsformat.
  • Konsultationer inom och utom mottagningen.
  • Fördjupad differentialdiagnostik.
  • Arbetsuppgifter utifrån intresse och kompetens, t ex handledning.

 

Kvalifikationer

Legitimerad psykolog. Erfarenhet av kliniskt arbete, gärna ångest- och depressionstillstånd.

 

Meriterande

Klinisk erfarenhet, vidareutbildning i evidensbaserade psykologiska behandlingsmetoder och psykoterapi. Specialist- och handledarutbildning (klinisk psykologi).

 

Personliga egenskaper

Vi värdesätter engagemang, noggrannhet och vänlighet. Du ser möjligheter i att samverka med andra och hjälpa patienter till förändring. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidaretjänst 100 %. Arbetstiden är förlagd till dagtid vardagar. Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar flextid. 6 mån provanställning.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Cecilia Olsson Lynch, Tel:070-930 77 37

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.