Psykolog till Minnesmottagning/Kognitiv mottagning Löwetgeriatriken

Sista ansökningsdag: 2021-02-12   

Publicerades: 2021-01-13

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Minnesmottagningen Löwet är en specialistmottagning och tillhör Capio geriatrik Löwet. Mottagningen är väletablerad och det finns kompetenser med lång erfarenhet av minnesutredningar. Merparten av patienterna kommer på remiss från sin husläkarmottagning, men vi får även remisser från neurolog eller psykiatri. Vi arbetar i nyrenoverade, trivsamma lokaler och är ett välfungerande mindre team som består av läkare, sjuksköterskor, undersköterska, arbetsterapeut och psykolog. Arbetsmiljön är viktig och vi ser det positivt att man vill vara med och fortsätta utveckla verksamheten.

Efterfrågan av minnesutredningar på specialistnivå har de senaste åren ökat, och vi ser att ökningen kommer att fortsätta då andelen personer som är 85+ blir allt högre i framtiden. Därav vill vi nu komplettera vårat team med ännu en psykolog.

 

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är i huvudsak neuropsykologiskt utredningsarbete genom testning för misstänkt kognitiv funktionsnedsättning och kognitiv sjukdom (demenssjukdom), men det ingår även viss tid för stödsamtal med patienter och närstående. Arbetet är delvis självständigt, men också teambaserat eftersom testningen är en del i minnesutredningen. Psykologen är delaktig i teamronden där diagnos ställs.

Vi har även föreläsningar för närstående, och är man intresserad av att föreläsa så välkomnas det varmt! Gärna ha ett intresse att ha grupper för patienter med kognitiv svikt, då det är något som efterfrågats.Kvalifikationer

Legitimerad psykolog. Vana av neuropsykologiska testningar eller liknande är meriterande.Villkor

Kollektivavtal finns. Tjänsten är dagtid, måndag till fredag.

Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Tjänsten som psykolog på Minnesmottagningen Löwet kan även innebära att vid behov stötta upp på Kognitiva mottagningen i Sollentuna i samband med exempelvis hög belastning eller semestrar.

 

 Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 80-100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Snarast

Kontaktperson Capio

Petra Lindered, Tel:070-166 82 18

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Capio Psykiatri
2021-02-24
Stockholms län
Capio Närsjukvård Region Stockholm Norr
2021-02-20
Stockholms län
Capio Vårdcentral Kungsholmen
2021-02-19
Västra Götalands län
Capio Vårdcentral Lundby
2021-02-07
Ospecificerad arbetsort
Capio Go
2021-02-05
Stockholms län
Capio Närsjukvård Region Stockholm Norr
2021-02-05
Stockholms län
Capio Vårdcentral Badhotellet
2021-02-04
Örebro län
Capio Vårdcentral Lekeberg
2021-01-31
Stockholms län
Capio Vårdcentral Högdalen
2021-01-28