Psykolog till Ösmo/Sorunda Vårdcentral

Sista ansökningsdag: 2020-01-31   

Publicerades: 2019-12-11

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu dig som är psykolog för att komplettera vårt team på vår mottagning. Som psykolog på Ösmo/Sorunda Vårdcentral innebär arbetet en variation av sedvanliga arbetsuppgifter inom primärvård där du har stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation, tjänsten innebär bland annat psykologisk rådgivning, diagnostik och behandling. Vi erbjuder handledning, en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Tillsammans arbetar vi teambaserat så att rätt händer gör rätt saker!

Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte. Vi erbjuder också kontinuerlig kompetensutveckling

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad psykolog och trygg i både person och profession samt har god förståelse för primärvårdens syfte och arbetssätt. Tidigare erfarenheter från arbete i primärvård är meriterande. Vi ser också att du har ett intresse av att vilja vara med och utveckla vår verksamhet. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet där personlig mognad, integritet och samarbetsförmåga är viktiga egenskaper.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 75-100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Mikael Ryd, Tel:070-160 28 11

Sandra Rosenberg Persson, Tel:070-160 85 75

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Psykolog
Capio Vårdcentral Farsta
2020-02-24
Psykolog till Capio Vc Södermalm
Capio Vårdcentral Södermalm
2020-02-03
Psykolog
Capio Vårdcentral Farsta
2020-01-31
Capio Psykiatri söker psykolog till Psykiatrisk öppenvårdsmottagning
Capio Psykiatri
2020-01-31
Teamledare med psykoterapiutbildning steg 1/2 - psykolog
Capio Psykiatri
2020-01-27
Legitimerad Psykolog
Capio Psykiatri
2020-01-27