Psykolog, vikariat med möjlighet till fast tjänst

Sista ansökningsdag: 2020-11-26   

Publicerades: 2020-10-26

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Curera är en liten och hemtrevlig vårdcentral belägen vid FarstaCentrum. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.
Hos oss kommer du få arbeta tillsammans med duktiga och engagerade distriktsläkare och sköterskor och andra personalkategorier som tillsammans har roligt på jobbet.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

En av medarbetarna i vårt psykosociala team skall gå på föräldraledighet, därför söker vi nu dig som är psykolog för arbete på vår mottagning. Tjänsten innebär att du jobbar enligt primärvårdsuppdraget; bedömning och behandling av lätt till måttlig psykisk ohälsa. Exempel på vanliga problemställningar är depression, stressrelaterad ohälsa, ångesttillstånd och sömnproblem. En anpassning som gjorts utifrån rådande pandemi är att vi till stor del har besöken via video. Vi vill gärna erbjuda evidensbaserad och flexibel behandling till ännu fler patienter och hoppas kunna börja med internet-KBT och kontakt via chatt.  Vi erbjuder handledning för bästa resultat för patienten och en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på  engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar.

Är du legitimerad psykolog och tycker att detta låter intressant?

Då vill vi gärna ifrån dig. Du som söker har jobbat med KBT tidigare och det är positivt om du har erfarenhet av arbete på en vårdcentral. Du som söker är  trygg i både person och profession samt har god förståelse för primärvårdens syfte och arbetssätt. Något som kommer att vara avgörande är att du är intresserad av den digifysiska utvecklingen och en vilja att vara med och driva detta arbete framåt.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100

Lön: Månadslön

Tillträde: 20200111

Kontaktperson Capio

Carina Almqvist, Tel:070-3294500

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Capio Vårdcentral Lina Hage
2020-12-31
Skåne län
Capio Vårdcentral Simrishamn
2020-12-31
Stockholms län
Capio Vårdcentral Telgeakuten
2020-12-23
Stockholms län
Capio Vårdcentral Badhotellet
2020-12-18
Östergötlands län
Capio Psykiatri
2020-12-10
Östergötlands län
Capio Psykiatri
2020-12-10
Stockholms län
Capio Vårdcentral Vårberg
2020-12-10
Östergötlands län
Capio Psykiatri
2020-12-09
Östergötlands län
Capio Psykiatri
2020-12-09
Västra Götalands län
Capio Vårdcentral Hovås
2020-12-06
Stockholms län
Capio Vårdcentral Nynäshamn
2020-11-25