Psykologer sökes till ny privat barn- och ungdomspsykiatrisk mottagning

Sista ansökningsdag: 2021-02-28   

Publicerades: 2021-01-29

Om oss

Capio Specialistkliniker är Capio Sveriges drivhus med uppdrag att både förvärva och etablera nya verksamheter samtidigt som vi driver stora delar av Capios Specialistvård.
Capios uppdrag är att ge varje enskild patient bästa möjliga livskvalité vilket vi levererar med stöd av vår Capiomodell. Modellen bygger på ständig förbättring och strukturerad uppföljning med kontinuerlig mätning av verksamhetens resultat, såväl inom kvalité som produktion och ekonomi. Vi strävar ständigt efter en allt högre medicinsk kvalité och ser nya möjligheter framöver bl a med hjälp av den digitalisering som pågår.
Capio Specialistkliniker är ett mångfacetterat affärsområde beaktat både de medicinska specialiteterna, affärsmodellen med såväl vårdval som upphandlad verksamhet och den geografiska spridningen. Därav har vi valt att organisera verksamheten med en starkt decentraliserad styrning och all utveckling sker i nära samverkan mellan affärsområdet och respektive patientområde.
Capio Specialistkliniker har idag 30 enheter och vi är ca 900 medarbetare som hjälps åt att leverera uppdraget. Verksamheten är indelad i fyra patientområden: Capio Ögon, Capio Psykiatri, Capio Närsjukhus samt Capio Single Episodes med verksamheter inom ÖNH, Gynekologi, Obesitas, Urologi och Ultraljud.

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland och Halland. Verksamheterna bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Capio Psykiatri startar upp två nya mottagningar, specialiserad barn- och ungdomspsykiatrisk öppenvård, BUP.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Capio Psykiatri öppnar en helt ny barn- och ungdomspsykiatrisk mottagning i Mjölby 1/6 2021. Vår mottagning ligger centralt i nyrenoverade fräscha lokaler ca 500 meter till resecentrum. Det ger goda pendlingsmöjligheter till och från kringliggande orter så som Motala, Linköping och Norrköping. Mottagningen kommer utgöras av ett team med cirka 10 medarbetare som har olika grundprofessioner, t ex läkare, sjuksköterska, socionom, arbetsterapeut, fysioterapeut och psykolog, enhetschef och tillika psykolog. Alla medarbetare sitter nära varandra i egna kontor, vilket innebär möjlighet till kommunikation och kollegialt stöd. På mottagningen kommer regelbundna teammöten hållas med fokus på utvecklingsarbete. Som psykolog har man i varje enskilt ärende ett nära samarbete med bl a en erfaren barnpsykiatriker. Som anställd ges också möjlighet till kontinuerlig handledning och fortbildning.

Vår verksamhet kommer att kännetecknas av stort fokus på högkvalitativ vård, ett gott bemötande och ett stort engagemang. Då vi är en liten mottagning kommer vi få möjlighet till nära samarbete med varandra. Ambitionen är att skapa en varm och familjär atmosfär för varandra, våra patienter och deras familjer.

På uppdrag av Region Östergötland kommer vi att erbjuda vård till patienter som lider av medelsvåra till svåra psykiatriska tillstånd. Uppdraget omfattar barn och ungdomar upp till 17 år. Undantaget är patienter i åldrarna upp till skolstart som har misstänkt intellektuell funktionsnedsättning och/eller misstänkt autism. Vårt arbetssätt bygger på en genomarbetad grundstruktur för t ex nybesök, bedömning och utredning. Detta skapar tydlighet för medarbetaren, samtidigt finns det en stor frihet för den enskilda psykologen att planera sitt arbete inom ramen för denna struktur. Då verksamheten är under uppstart kommer det finns goda möjligheter att engagera sig i utvecklingsarbete och anpassa grundstrukturen till lokala behov.

 

Arbetsuppgifter

De huvudsakliga arbetsuppgifterna som psykolog är att genomföra bedömningar, behandling och fördjupad utredning även inkluderat neuropsykiatrisk utredning på barn och ungdomar upp till 17 års ålder. Dokumentation som journalföring och utlåtandeskrivning är också viktiga arbetsuppgifter. Det finns möjlighet att diktera och få hjälp med administrativa sysslor så att fokus kan ligga på direkt patientarbete.
Tjänsten kan eventuellt även komma att innefatta annat psykologarbete.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. psykolog med erfarenhet av arbete inom barn- och ungdomspsykiatri, habilitering, skola eller liknande. Meriterande är kunskap inom utredningsmetodik för barn och ungdomar samt KBT.  Extra meriterande är om du har utbildat dig till specialist i klinisk psykologi eller neuropsykologi.   

 

Personliga egenskaper

Som person är du självständig, initiativrik, flexibel, ansvarstagande och professionell. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Anställningsvillkor

Heltid, tjänstgöring måndag-fredag med möjlighet till flexibla arbetstider och distansarbete i viss mån. Tillträde efter överenskommelse.
6 mån provanställning som övergår till tillsvidareanställning om så överenskommes.

 

I denna rekrytering tillämpas löpande urval.Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: 2021-06-01

Kontaktperson Capio

Åsa Tornell, Tel:010-1039021

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Capio Vårdcentral Kungsholmen
2021-03-01
Östergötlands län
Capio Psykiatri
2021-02-28