Psykolog/kurator med KBT-kompetens

Sista ansökningsdag: 2021-03-28   

Publicerades: 2021-02-23

Om oss

Capio Vårdcentral Amhult är en modern och välfungerande verksamhet belägen mitt i centrala Torslanda med närhet till allt. För oss är det viktigt med ett flexibelt och nära samarbete mellan yrkesgrupperna för att på bästa sätt hjälpa våra patienter. Vi värnar om en arbetsmiljö där alla kan utvecklas och känna stolthet över sin egen och vår gemensamma insats.

Beskrivning av tjänst

Är det dags för en ny utmaning? Vi söker en ny kollega till vårt härliga gäng och om du har KBT-kompetens och gillar teamarbete kan detta vara något för dig.

Din vardag

I din roll kommer du att arbeta med bedömning och behandling av lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Du kommer att möta patienter med bland annat krisreaktion, ångestproblematik, depression och stressrelaterade sjukdomar.

Patientarbetet sker i tvärprofessionella team där vi samarbetar utifrån individens behov. I de dagliga ronderna gör vi tillsammans bedömningar om vad som är lämpliga insatser i den specifika situationen. Teamet fungerar även som forum för konsultativa insatser för pågående patienter. Arbetssättet är väl inarbetat och samarbetet mellan professionerna fungerar mycket bra. Vi stöttar varandra och hjälps åt och vi upplever att detta gör arbetet än mer stimulerande.

Vi har kommit långt på vår digitaliseringsresa vilket vi har märkt gynnar både patienter och medarbetare. Detta innebär i praktiken bland annat att vi arbetar via chatt, förberedande formulär, videosamtal och internet-KBT vid sidan om fysiska besök. 

Varför jobba hos oss?

Vi är övertygade om att man gör ett bättre jobb när man verkligen trivs på sin arbetsplats. Därför vill vi göra allt för att du ska göra just det. Vi erbjuder ett arbete där du i hög grad kan vara med och påverka – både arbetets utformning och utvecklingen av verksamheten. Vi tror på nytänkande och uppmuntrar nya idéer och förslag. Du kommer att välkomnas av 28 glada kollegor som alla vill få dig att känna dig som hemma, både i den kliniska vardagen och i fikarummet.

Om dig

För denna tjänst krävs att du har genomgått grundläggande psykoterapiutbildning med inriktning KBT. Vilken grundprofession du har är inte avgörande men det är en fördel om du har erfarenhet och kunskap från primärvården och primärvårdsanpassad psykologisk behandling. Eftersom vårt arbetssätt har sin utgångspunkt i teamarbetet är det en förutsättning att du trivs med denna typ av samarbete.

Tycker du att detta låter intressant? Kontakta oss gärna för att veta mer och varmt välkommen med din ansökan!

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: Enligt överenskommelse

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Lena Andersson, Tel:0766-31 39 06

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.