Psykolog/Leg. psykoterapeut Capio Vårdcentral Strömstad

Sista ansökningsdag: 2019-03-17   

Publicerades: 2019-02-12

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner, på mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Strömstad är en del av Capio Närsjukvård. Hos oss finns vårdcentral, BVC och rehabiliteringsmottagning. Vi bedriver vård som kännetecknas av hög kvalitet med bra service och gott bemötande till mer än 4000 listade patienter. För oss är det självklart att arbeta tillsammans mot gemensamma mål och att alltid sätta patienten i centrum. För att lyckas är det viktigt att vårt team verkar i en god arbetsmiljö, som vi tillsammans skapar, där nytänkande får ta plats. Var med oss du också - du välkomnas in till ett härligt arbetsteam.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är psykolog alternativt legitimerad psykoterapeut. I dina arbetsuppgifter ingår att bedöma, utreda och behandla patienter med lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Vi erbjuder dig ett varierat, omväxlande och spännande arbete. Du kommer att ingå i ett psykosocialt team och också ha ett nära samarbete med andra yrkesgrupper på vårdcentralen. Du erbjuds även regelbunden handledning och möjlighet till kompetensutveckling. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte. Möjligheter att ha internet-KBT finns.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad psykolog alternativt legitimerad psykoterapeut gärna med inriktning mot KBT.

Du är trygg i både person och profession samt har god förståelse för primärvårdens syfte och arbetssätt. Tidigare erfarenhet från arbete i primärvård är meriterande. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet där bland annat personlig mognad, integritet och samarbetsförmåga är viktiga egenskaper.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: Enligt överenskommelse.

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Marlene E Midtvedt, Tel:070-337 66 89

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Psykolog
Capio Vårdcentral Ösmo/Sorunda
2019-03-29
Psykolog vikariat Capio Närsjukvård Ringen
Capio Vårdcentral Ringen
2019-03-05
Psykolog
Capio Vårdcentral Årsta
2019-03-04
Psykolog Capio Vårdcentral Lina Hage
Capio Vårdcentral Lina Hage
2019-03-03
Psykolog till Capio Vårdcentral Farsta
Capio Vårdcentral Farsta
2019-03-01
Psykolog till Capio Vårdcentral Farsta
Capio Vårdcentral Farsta
2019-03-01
Psykolog till Capio Citykliniken Malmö Singelgatan
Capio Citykliniken Malmö Singelgatan
2019-02-24