Psykolog/socionom/beteendevetare

Sista ansökningsdag: 2020-08-23   

Publicerades: 2020-07-20

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Skogås ligger söder om Stockholm i Huddinge Kommun. Vi är en välfungerande enhet med ett 30-tal medarbetare som tillsammans tar hand om våra ca 13 200 listade patienter. Här finns goda buss- och pendeltågförbindelser vilket gör att det är lätt att ta sig till och från mottagningen.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Arbetet som samtalsbehandlare inom primärvården innebär att bedöma och behandla patienter med lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Du kommer att få arbeta med bedömning och korttidsbehandling av patienter med ångest, lätta och medelsvåra depressioner samt stressrelaterade sjukdomar.

Vi arbetar både med individuella kontakter och med grupper samt med I-KBT.

En viktig del i ditt arbete är även att samverka med andra personalkategorier och externa aktörer. På vårdcentralen finns ett psykosocialt team som träffas varje vecka för samråd där du kommer att ingå. Teamet består av psykolog, Kurator/KBT-terapeut samt allmänspecialist. Våra samtalsbehandlare har schemalagda tider för handledning.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker är legitimerad psykolog, socionom, beteendevetare eller har annan utbildning motsvarande minst Steg I KBT-utbildning. Du ska känna dig trygg med att arbeta självständigt och även trivas med att arbeta i tvärprofessionella team. Du har intresse och erfarenhet av att göra bedömningar och genomföra behandlingsinsatser både individuellt och i grupp. Har du erfarenhet av psykiatrisk vård och primärvård är det meriterande.

Vi värdesätter god samarbetsförmåga och ett stort engagemang samt förväntar oss ett gott bemötande mot såväl patienter som kollegor. Vi söker dig som gillar utmaningar och klarar av att tänka nytt och lösningsorienterat när situationen så kräver. Vi ser gärna att du är utvecklingsorienterad och villig att aktivt vara med på vår pågående resa att tillsammans skapa framtidens primärvård. Vi kommer lägga stor vikt på personlig lämplighet.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Kontaktperson Capio

Nicme Ilia, Tel:070-8134208

Nikki Nikravesh, Tel:070-7782927

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Capio Psykiatriatriska öpenvårdsmottagning Jakobsberg söker psykolog
Capio Psykiatri
2020-09-30
Psykolog
Capio Vårdcentral Simrishamn
2020-09-30
Psykolog med KBT-inriktning
Capio Vårdcentral Södermalm
2020-09-06
Capio Psykiatri Stockholm söker KBT-psykolog
Capio Psykiatri
2020-09-04
Capio Psykiatriatriska öppenvård Jakobsberg söker PTP-psykolog
Capio Psykiatri
2020-08-23
Capio Psykiatri Centrum för Stress och Trauma söker KBT-psykolog
Capio Psykiatri
2020-08-20