PTP-psykolog

Sista ansökningsdag: 2021-08-22   

Publicerades: 2021-06-30

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är psykolog för en PTP-tjänst med tydligt fokus på primärvårdspsykologi. I nära samverkan med läkare och andra vårdgivare arbetar du med att ge första linjens vård till patienter med psykisk ohälsa. Som psykolog i primärvården har du en mycket viktig roll i att bedöma och behandla patienter i alla åldrar med lindriga eller måttliga former av psykisk ohälsa. Du möter patienter med varierande problematik såsom depression, ångest, stressrelaterade problem och krisreaktioner. Utöver behandlingar ingår psykologiskt bedömnings- och utredningsarbete, samverkan och konsultation för övrig personal på vårdcentralen samt kontakt med vårdgrannar.

Verksamheten präglas av hög tillgänglighet. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer

Du ska ha avlagt psykologexamen innan din PTP-tjänstgöring börjar. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom god samarbetsförmåga, professionellt förhållningssätt och att du är ansvarstagande. Ditt arbete som psykolog på vårdcentral är varierat och spänner över ett brett arbetsfält. Det är därför viktigt med självständighet, flexibilitet och att kunna individualisera behandlingarna. Behandlingsinsatserna är tidiga och företrädesvis korta. Bredden i uppdraget kräver flexibilitet i fråga om metodval och behandlingsupplägg. Du bör således vara öppen för att arbeta utifrån olika teorier och metoder och är intresserad av att arbeta inom primärvården.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Hösten 2021 enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Martin Jensen, Tel:0708-42 40 21

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Örebro län
Capio Psykiatri
2021-08-31