Pyskologer online till Capio Go

Sista ansökningsdag: 2019-05-12   

Publicerades: 2019-04-12

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Capio Go söker psykologer!

Capio Go är ett affärsområde inom Capio-koncernen som utvecklar och erbjuder digitala patienttjänster i nära samverkan med andra Capio-verksamheter. Capio Go vann 2018 Guldskalpellen för innovativt arbete med våra digifysiska vårdtjänster.

Vi söker nu dig som är psykolog för arbete på vår digitala mottagning. Tjänsten innebär bland annat psykologisk rådgivning, diagnostik och behandling.Arbetsuppgifter

Våra patienter kan närsomhelst på dygnet söka oss på Capio Go, de loggar in med bank id och väljer någon av de 6 sökorsakar vi har till psykolog. De får svara på ett antal frågor kring sina besvär, tidigare sjukdomar samt eventuellt tidigare behandlingar. Svaren på frågorna skickar patienten sedan in. Psykologen läser de svar och  eventuellt de skattningsskalor som patienten lämnat in och startar sedan ett Chattsamtal med patienten. Behövs en flera sessioner kan uppföljningar bokas med videosamtal. Vi erbjuder även IKBT och sömnskola.Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog som är trygg i både person och profession och som är utvecklingsintresserad, nyfiken och modig och som vill vara med när vi bygger upp vår tjänst. Tjänsten är helt internetbaserad och därför är det viktigt att du har god datorkunskap.

Erfarenhet från KBT är meriterande samt erfarenhet från att arbeta med integrerad beteende hälsa.Villkor

Du arbetar hemifrån med egen dator och behöver ha internetkuppkoppling. Vi bemannar idag tjänsten mån-fredag 8-17, men framöver kan det även bli aktuellt med kvällar.

Vi erbjuder en timanställningAnställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: timmanställning

Kontaktperson Capio

Cecilia Meurling, Tel:073-388 49 59 cecilia.meurling@capio.se

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Psykolog eller Psykoterapeut
Capio Vårdcentral Åkermyntan
2019-05-31
Psykolog
Capio Vårdcentral Rågsved
2019-05-17
Psykolog till Capio Vårdcentral Gubbängen
Capio Vårdcentral Gubbängen
2019-05-16
Leg. psykolog till Smärtrehabiliteringen
Smärtkliniken
2019-05-12
Capio Psykiatri söker psykolog till Psykiatrisk öppenvårdsmottagning
Capio Psykiatri
2019-05-10
Capio Psykiatri Stockholm söker KBT- psykolog till Öppenvårdsmottagning
Capio Psykiatri
2019-05-01
Psykolog till mottagning för långvarig smärta och utmattning
Capio Psykiatri
2019-05-01
Psykolog/PTP-psykolog/Psykoterapeut/Socionom
Capio Vårdcentral Strömstad
2019-04-28
Psykolog vikariat Capio Närsjukvård Ringen
Capio Vårdcentral Ringen
2019-04-26