Radiolog

Sista ansökningsdag: 2019-11-10   

Publicerades: 2019-10-02

Om oss

Capio Movement AB är ett modernt specialistsjukhus med medarbetare som har en bred kompetens och stor erfarenhet inom ortopedi, reumatologi, idrottsskador, rehabilitering och bilddiagnostik. Vi erbjuder kvalificerad vård i öppen- och slutenvård och ger våra patienter hjälp med att få ett bättre liv i rörelse. Vår vårdfilosofi bygger på att fokusera på det personliga mötet med våra patienter och de ska möta en varm miljö med omtänksam personal som månar om patienternas trygghet. Att stärka våra patienters självförtroende och delaktighet i tillfrisknandet är målet för oss under vistelsen här. Verksamheten bedrivs i nära samarbete med den offentliga sjukvården och vårt mål är att vara ledande i utvecklingen av en säker och högkvalitativ vård. Capio Movement AB har drygt 100 anställda som tillsammans arbetar för att skapa en kvalificerad hälso- och sjukvård.

Beskrivning av tjänst

Erfaren Radiolog sökes med goda MR kunskaper, gärna inriktning MSK.

Du kommer att möta ett trevligt och positivt gäng med mycket erfarna röntgen sjuksköterskor, samt sekreterare och radiologer.

Hos oss kommer under årsskiftet finnas en ny 3 T och en nyligen uppgraderad 1,5 T. Båda är av typ GE, samt ett konventionellt Siemens skelettlab.


Tjänstgöring avser dagtid, men helg- och kvällstjänstgöring kan förekomma efter överenskommelse, och då möjlighet till arbete från hemstation.

Tjänstgöringsform i första hand timanställning, men med möjlighet att diskutera annan form av anställning.  Anställningsvillkor

Anställningsform: Provanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: Timmar eller deltid/heltid

Lön: Timlön/månadslön

Tillträde: Snarast

Kontaktperson Capio

Susanne Aspehall-Malm, Tel:073-1435797

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.