Receptionist- Capio Vårdcentral Högdalen

Sista ansökningsdag: 2019-08-31   

Publicerades: 2019-05-16

Om oss

Capio Vårdcentral Högdalen ligger i södra Stockholm med goda tunnelbana och bussförbindelser. Du kommer att komma till en vårdcentral med 32 kollegor som varje dag är delaktiga i vårdcentralens utveckling och förbättring. Vårdcentralen har en lista på 13 300 patienter och vår önskan är erbjuda våra patienter den bästa tänkbara vård. Vi har precis gjort en stor renovering av våra lokaler så vi måste tyvärr använda klyschan att vi finns i fina, ljusa lokaler. Renoveringen har gjort att hela vårdcentralen fått sig ett ansiktslyft och på köpet motiverade medarbetare som ser möjligheter att arbeta med flöden och mottagningar på ett nytt sätt på det som kallar Högdalen 2.0.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker en receptionist för sedvanligt receptionsarbete på vårdcentral såsom att ta emot patienter, posthantering, scanning mm.

Vi erbjuder en engagerande och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus, en arbetsplats med tydliga mål där kvalitet och service prioriteras samt en organisation med fokus på utveckling och lärande.


Kvalifikationer

Krav är att du som sökande har tidigare erfarenhet av primärvård och receptionsarbete. Att du är van användare av Take Care är ett stort plus. Vi sätter stort värde på serviceanda, samarbetsförmåga och flexibilitet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information

Vikariat from 5 augusti med goda möjligheter till fastanställning.

Meriterande om du har jobbat administrativt.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadsvis

Tillträde: Snarast

Kontaktperson Capio