Receptionist- medicinsk sekreterare

Sista ansökningsdag: 2019-11-10   

Publicerades: 2019-10-10

Om oss

Capio Specialistkliniker omsätter ca 1,1miljarder kronor, och har över 800 medarbetare. Inom Specialistkliniker är verksamheterna grupperade i fyra områden; lokala sjukhus, ögonsjukvård, psykiatri samt övriga somatiska specialiteter.

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Halland och Skåne. Verksamheterna bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vi söker en trevlig och strukturerad receptionist/medicinsk sekreterare till vår fina mottagning på Södermalm. Vi verkar inom vårdvalet för långvarig smärta och/eller utmattningssyndrom och arbetar med att utföra multimodal rehabilitering. Med rehabiliteringen arbetar sjuksköterskor, specialistläkare, fysioterapeuter, psykologer, arbetsterapeuter och rehab-koordinatorer.

Arbetsuppgifter

Vara mottagningens röst och ansikte utåt. Sedvanliga receptionsarbete såsom svara i telefonen, göra bokningar, posthantering, göra beställningar, planera in rehabiliteringsbesök, kalla patienter till bedömning och rehabilitering, bistå behandlande personal med administrativa funktioner.

Kvalifikationer

Vana i att arbeta med journalsystemet Take Care. Utbildad medicinsk sekreterare alternativt undersköterska med erfarenhet av liknande uppgifter.

Villkor

6 mån provanställning

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 50-100 %

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överrenskommelse

Kontaktperson Capio

Catarina Stenmark, Tel:0767729243

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Vårdadministratör/Medicinsk sekreterare
Capio Specialistvård Motala
2019-11-24
Capio Psykiatri i Linköping söker vårdadministratör
Capio Psykiatri
2019-11-11
Capio Läkarhus Lysekil söker Medicinsk sekreterare
Capio Läkarhus Lysekil
2019-11-03