Receptionist / Medicinsk sekreterare Capio Citykliniken Landskrona

Sista ansökningsdag: 2019-10-11   

Publicerades: 2019-09-11

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Citykliniken Landskrona är en expanderande vårdcentral som har ett trivsamt och öppet klimat och som lägger stort fokus på kvalitetsarbete och tillgänglighet. Vi ligger i centrala Landskrona med närhet till allmänna kommunikationer och goda parkeringsmöjligheter. Vi befinner oss i f.d. posthuset som är smakfullt renoverat till moderna fina lokaler med stora utrymmen. Vi har sammantaget ca 13 000 listade patienter på vårdcentralen, barnavårdscentralen och barnmorskemottagningen.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en receptionist/medicinsk sekreterare för arbete på vår vårdcentral. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Vi söker dig som brinner för att ge varje patient bästa möjliga bemötande och upplevelse av vården. Ditt uppdrag blir att överträffa varje patients förväntningar genom ett professionellt och vänligt bemötande. I tjänsten ingår medicinsk dokumentation, remisshantering och scanning. Dessutom ingår kassarbete samt övriga administrativa uppgifter.

Arbetet innebär bl.a. att ta emot våra patienter i receptionen. För oss står ett gott bemötande högt på agendan för att ge patienten en bra helhetsupplevelse. Du deltar i kvalitets- och miljöarbete, ansvarar för kassan och utför i övrigt de uppdrag som ingår i receptionistrollen såsom posthantering och scanning.

Kvalifikationer

Vi söker dig med vårddokumentationsutbildning. Du är serviceinriktad och bör ha goda kunskaper i svenska språket och i medicinsk terminologi. För oss står ett gott bemötande högt på agendan för att ge patienten en bra helhetsupplevelse. Vi ser gärna att du som sökande har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvård och har goda IT-kunskaper. Vana vid journalsystemet PMO är meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning. Intervjuer sker löpande

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100 %

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Kontaktperson Capio

Emma Bauer, Tel:0700-000823

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Receptionist till Capio Vårdcentral Ringen
Capio Vårdcentral Ringen
2019-10-20
Medicinsk sekreterare
Capio Hälsocentral Dragonen
2019-10-17
Medicinsk sekreterare
Capio Citykliniken Bunkeflo/Hyllie
2019-10-13
Medicinsk sekreterare till Capio Citykliniken Singelgatan Malmö
Capio Citykliniken Malmö Singelgatan
2019-10-01
Medicinsk sekreterare
Capio Psykiatri
2019-09-30
Medicinsk sekreterare Öron-näsa-hals
Capio Lundby Närsjukhus
2019-09-29
Medicinsk sekreterare
Capio Novakliniken Sjöstaden Ystad
2019-09-20