Receptionist

Sista ansökningsdag: 2019-06-24   

Publicerades: 2019-05-31

Om oss

Capio Artro Clinic bildades 1992 som en del av S:t Görans sjukhus. Sedan 2006 är kliniken lokaliserad i vackra Sophiahemmet i centrala Stockholm och från 2015 finns vi även i Globenområdet. Här finns en högspecialiserad ortopedisk verksamhet inom området artroskopisk kirurgi och rehabilitering. Utöver den rena ortopedin med mottagningsarbete och operation så bedriver kliniken också en av Stockholms största specialistverksamheter med fysioterapi med inriktning mot idrott och ortopedi. Totalt arbetar ca 50 fysioterapeuter på våra rehabenheter vid Sophiahemmet och Globen. Vår främsta målgrupp är patienter med motions- och idrottsrelaterade skador. Det är allt från elitidrottaren till vardagsmotionären med skador i och intill knä, axel, fotled, höft eller armbågar som behandlas. Sedan 2017 opererar även kliniken höft- och knäplastiker. Kliniken har ett samarbete med Centrum för Idrottsskadeforskning och Utbildning (CIFU), Karolinska Institutet och tillsammans med CIFU har vi skapat en kreativ miljö där det bedrivs klinik, forskning och utbildning under samma tak inom Sophiahemmets område.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Att arbeta som receptionist innebär att du är klinikens ansikte utåt, du är den första som möter våra patienter/kunder och ger en trygg och välkomnande känsla på vår mottagning. Att du tycker om att arbeta med människor ser vi som en självklarhet och vi önskar att du även har en välutvecklad förmåga att bemöta patienter/kunder med olika behov och förväntningar. Vår grundtanke bygger på att varje patient ska få bästa tänkbara service och bemötande hos oss på Capio Artro Clinic.

Ditt arbete som receptionist hos oss innebär att du är vårt ansikte utåt och spindeln i nätet för vår mottagningsverksamhet. Du kommer även ha en del andra arbetsuppgifter som tex hantering av vårt inflöde via telefon och mail.

Kvalifikationer

Vår verksamhet, som ständigt är under utveckling, ser gärna att du har ett brinnande intresse för motion och idrott. Vi ser också gärna att du är en flexibel, effektiv och stresstålig person som gillar utmaningar. Du ska vara trygg i dig själv och ha ett glatt humör och kunna peppa dina kollegor, då vår goda arbetsmiljö är en ledstjärna för oss i vårt arbete på avdelningen.

Du behöver ha en stor tilltro till teamarbete som är av yttersta vikt i vårt dagliga arbete. Vi strävar efter att varje enskild patient ska få ett kompetent och professionellt bemötande och följer regelbundet upp detta för att hålla en mycket god omvårdnad av alla patienter.

Att du är van användare av Take Care är ett stort plus men ej ett krav.
Erfarenhet av tidigare receptionstjänst är meriterande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön. Individuell lönesättning tillämpas.

Tillträde: 20190901 eller enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Maria Hållander , Tel:084062202

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Receptionist- Capio Vårdcentral Högdalen
Capio Vårdcentral Högdalen
2019-08-31