Regional IT-ansvarig Stockholm

Sista ansökningsdag: 2022-02-10   

Publicerades: 2022-01-10

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Beskrivning av tjänst

Är du en initiativtagare? Har förmågan att se till helheten? Vill du tillhöra en framgångsrik organisation som tillhandahåller vård och omsorg till ca en miljon människor?

Då är du kanske Capio Närsjukvårds nya regionala IT-ansvarig. Som regional IT-ansvarig kommer du att tillhöra Capio Närsjukvårds IT-avdelning och utgå ifrån Stockholm. Du kommer att arbeta mycket nära våra verksamheter i Stockholmsregionen med region- och verksamhetschefer som dina främsta kunder.

Du kommer in i en händelserik expansionsfas för Capio Närsjukvård och får möjlighet att bidra till nya och spännande tekniska produkter och digitala lösningar för våra medarbetare och framförallt våra patienter. Här har du chansen att både få påverka och känna av utveckling.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Arbeta med ständiga förbättringar och IT-tjänsteutveckling i nära samarbete med den centrala IT-drift/supportavdelningen.
- Upprätthålla hög tillgänglighet och avhjälpa fel för användarna genom att kravställa och strukturerat följa upp IT-leverans till verksamheterna.
- Planera och strukturera arbetet för de lokala IT-teknikerna.
- Aktivt delta i verksamhetsutvecklingen i våra regioner och förstå verksamhetsbehoven.
- Att kunna omsätta verksamhetsbehoven i tekniska och digitala lösningar.
- Huvudansvarig regional projektledare för kommande förändringsprojekt exempelvis journalsysteminförande.
- Att kontinuerligt arbeta med att öka förståelsen och kompetensen kring IT och digitala lösningar i våra verksamheter.
- Sammanhållande kravställare gentemot interna som externa leverantörer exempelvis Capios IT-tjänsteägare, support och förvaltningsorganisation.
- Ansvarig för regionala IT-budget samt den månatliga kostnadsuppföljningen.  

Personlighet och profil:

För att vara aktuell för tjänsten krävs att du har arbetat med projektledning under ett par år och har förståelse för system och mjukvaruutvecklingens livscykel.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i rollen ser vi att du är:

  • Affärsinriktad och har ett genuint kund och verksamhetsfokus.
  • Noggrann och strukturerad.
  • Orädd, driven, engagerad och vågar utmana.
  • Målfokuserad och har förmågan och viljan att leverera i tid.
  • Social och en duktig kommunikatör som trivs i att arbeta i team.

Utöver detta är det meriterande om du är en duktig ”hands-on” tekniker och om du har tidigare erfarenhet från vård-IT. B-körkort är önskvärt.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Lena Andersson, Tel:0766-31 39 06

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.