Rehabkoordinator

Sista ansökningsdag: 2019-05-30   

Publicerades: 2019-05-02

Om oss

Capio Specialistkliniker omsätter ca 1,6 miljarder kronor, och har över 1 500 medarbetare. Specialistkliniker har verksamhet inom flera områden: bl a geriatrik, ögonsjukvård, psykiatri och olika vårdvalsspecialiteter.

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Halland och Skåne. Verksamheterna bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vill du vara med i utvecklingen av en ny mottagning på Södermalm. Vi sitter fina lokaler med härlig utsikt närhet till kommunikationer och grönområden. Uppdraget gäller multimodalrehabilitering MMR2 för patienten med långvarig smärta och/eller utmattningssyndrom. Vi arbetar på uppdrag av Stockholms läns landsting.

Arbetsuppgifter

Som rehabkoordinator är du en stor del av planeringen för patientens arbetsåtergång eller bidra till det som ökar patientens livskvalitet. Du är en del av ett multimodalt teamarbete med professioner såsom specialistläkare, psykologer, fysioterapeuter, rehabkoordinator, sjuksköterskor och arbetsterapeut.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du är Leg.arbetsterapeut med tilläggsutbildning som rehabkoordinator.

Villkor

Vi tillämpar 6 månaders provanställning

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100

Lön: månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Catarina Stenmark, Tel:0767729243

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Arbetsterapeut på timmar till ASiH Norrort
ASIH
2019-06-30
Arbetsterapeut till Capio Rehab Orust
Capio Rehab Orust
2019-06-17
Arbetsterapeut för arbete inom akutsjukvård
Medicinkliniken
2019-05-31
Capio Lina Hage rehab, Södertälje söker Arbetsterapeut
Capio Rehab Lina Hage
2019-05-31
Arbetsterapeut
Capio Vårdcentral Gårda
2019-05-31