Rehabkoordinator

Sista ansökningsdag: 2021-06-27   

Publicerades: 2021-05-27

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Läkarhus ligger i hjärtat av Stenungsund med utsikt över havet. Hos oss har över 14 000 patienter valt att lista sig – det ser vi som ett riktigt gott betyg. Vi vågar påstå att vi ligger i framkant i utvecklingen av en modern primärvård. Vi har ett stort vårdutbud och på vår mottagning arbetar vi teambaserat. Det gör vi för att på bästa sätt ta tillvara på yrkesgruppernas olika kompetenser och för att våra patienter ska få ett så smidigt och effektivt omhändertagande som möjligt.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker en rehabkoordinator till Capio Läkarhus i Stenungsund. Du kommer arbeta med patienter som är eller riskerar att bli sjukskrivna. Du koordinerar kontakt mellan arbetsgivare, försäkringskassan och andra instanser, på så vis finns en bra grund för ett patientcentrerat arbete och en effektiv process.

Genom att vara ett stöd för patienten underlättar du dennes väg tillbaka till arbete. Målet är att minska längden och antalet sjukskrivna.

Du kommer få möjlighet till att ingå i nätverk via Hälso- och sjukvårdsförvaltningen med regelbundna nätverksträffar för erfarenhetsutbyte och kollegialt stöd. 

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete, tex rehabkoordinator eller handläggare på
försäkringskassan. Du är väl insatt i försäkringsmedicin och rehabilitering. Du gillar utmaningar, ser
möjligheter snarare än hinder och vill vara delaktig i utvecklingen av enheterna.

Grundkrav är minst en kandidatexamen på 180hp inom exempelvis arbetsterapi, fysioterapi, medicin, omvårdnad, psykologi, socialt arbete eller motsvarande. 

Utbildning Koordinering av rehabprocessen 7,5hp och eller MI-utbildning är meriterande.

Övriga villkor

Tjänsten är ett vikariat på 12 månader med möjlighet till förlängning. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 100% eller enligt överenskommelse

Lön: Månadslön

Tillträde: 1 September 2021 eller enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Viktor Persson, Tel:0735-58 63 25

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.