Röntgeningenjör till Capio S:t Göran Radiologi AB

Sista ansökningsdag: 2019-10-07   

Publicerades: 2019-09-02

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 200 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 270 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg 2017 Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify. Vi kan erbjuda nybyggda personalbostäder, 1:or och 2:or, nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vår röntgeningenjör Robert går i pension till våren, efter 12 år här hos oss. Nu söker vi en ny närmaste kollega till Kadir.

Vill du bli en del av röntgenklinikens team av tekniker och fysiker?

Arbetsuppgifter

Att vara röntgeningenjör på vår klinik innebär varierande dagar där du arbetar både med avhjälpande och förebyggande underhåll, service och support, är delaktig i projekt och upphandlingar av ny utrustning. Teamet har en viktig funktion både på kliniken och sjukhuset som första kontakten då det uppstår problem med verksamhetens röntgenutrustning. Du kommer även att samarbeta med vår IT-avdelning.

Inom verksamheten arbetar vi med medicinsk bildutrustning såsom röntgen, ultraljud, magnetkamera, datortomografi, mammografi och C-bågar.

Kvalifikationer

Troligtvis är du högskoleingenjör med medicinteknisk inriktning, alternativt likvärdig kompetens.

Erfarenhet av ovanstående utrustningar är meriterande.

Din sociala kompetens är viktig både för teamet och verksamhetens övriga medarbetare och det är ett krav att du behärskar svenska och engelska. Du är beredd att rycka in och tycker om att lösa oväntade problem. Du trivs att arbeta med både människor och maskiner.

Inom de närmaste åren kommer vår verksamhet att flytta till nya lokaler inom sjukhuset. Tidigare erfarenhet av att vara delaktig i projekt som involverar flytt och ombyggnationer är meriterande, liksom erfarenhet av samordning och projektledning.

Villkor

Rekryteringsprocess och intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag.

Röntgenveckan i Jönköping

Capio S:t Göran Radiologi kommer att ha en monter på Röntgenveckan i Jönköping den 17-20 september. Kom gärna förbi och hälsa på oss om du också är där!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100 %

Lön: Månadslön

Tillträde: Snarast

Kontaktperson Capio

Anders Byström, Tel:08-58703511

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.