Röntgensjuksköterska redo för nästa steg i karriären

Sista ansökningsdag: 2022-01-23   

Publicerades: 2021-12-15

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Med oss erbjuds du en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Capio S:t Göran Radiologi är ett helägt dotterbolag till Capio S:t Görans sjukhus.

Vi är en högteknologisk verksamhet med ständig strävan att bli bättre. Samtidigt är vi en trevlig arbetsplats med stora möjligheter att utvecklas.

Du uppskattar variationen och tempoväxlingen mellan den planerade verksamheten på en elektiv mottagning och dynamiken på en akutmottagning. 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är en erfaren och legitimerad röntgensjuksköterska som är intresserad av att vara med på vår resa in i framtiden!

Vår verksamhet befinner sig i en dynamisk fas och vi flyttar under våren 2022 vår elektiva verksamhet till nya lokaler och får då bland annat två helt nya lab. I samband med detta ser vi över våra gamla arbetssätt och rutiner. Vill du vara med att bygga vårt nya dream-team?

Det är viktigt att ha både bredd och djup i sin profession. Därför kommer du att få rotera inom olika modaliteter, både på den elektiva och den akuta verksamheten, samtidigt som du får tid att ansvara för ditt uppdrag. 

Kvalifikationer

Du har minst 5 års erfarenhet inom professionen och har troligen redan testat på någon form av uppdrag eller ledande roll. Kanske har du varit teamledare, metodansvarig, sektionschef eller  studentansvarig.

Du känner dig bekväm med att arbeta utifrån våra värdeord: #quality, #innovation, #empowerment, #socialresponsibility eftersom vi alltid är #modigaochnyfikna, #vivillalltidblibättre och vi vet att #dugörskillnad och också engagerar dig för #socialresponsibility. 

Kanske har du erfarenheter av uppdrag eller ledarskap från andra verksamheter som du kan kombinera med grundprofessionen som röntgensjuksköterska. Vi är nyfikna på att veta mer om dig!

Vi är intresserade av att ta tillvara dina professionella erfarenheter. Vad kan vi lära oss av varandra? Kanske har du en kompetens som vi inte ens vet om att vi söker!

I ansökningsprocessen kommer du att få läsa in en 45 sekunders video där vi vill att du kort berättar om vad som inspirerar, stimulerar och utmanar dig i din yrkesroll. 

Villkor

Om vi kommer överens om en anställning, erbjuds du en tjänst i din grundprofession med ett tidsbegränsat uppdrag, med möjlighet till förlängning.

Tjänsten är förlagd dag, kväll och var 4e helg (ej natt).

Du vet väl att våra röntgensjuksköterskor har 30 dagars semester varje år?

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: fast

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Charlotte Säll, Tel:08 587 015 71

Facklig företrädare

Lilia Vargas Alaeb, Vårdförbundet, Tel:08 5870 0000

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Röntgenkliniken
2022-02-06
Stockholms län
Röntgenkliniken
2022-01-23
Stockholms län
Röntgenkliniken
2022-01-23