Röntgensjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2022-01-23   

Publicerades: 2021-12-15

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Med oss erbjuds du en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Röntgenkliniken på Capio S:t Görans sjukhus har både en akut och en elektiv verksamhet och vi ingår i de flesta patientflödena. Under våren 2022 flyttar vår elektiva verksamhet till nyrenoverade och fina lokaler. Sjukhuset har Stockholms näst största akutmottagning och vår högteknologiska verksamhet har alltid öppet.

Vi är en viktig del i de flesta patientflöden på sjukhuset och hos oss kommer du att få träffa många olika patienter, deras anhöriga och medarbetare från olika kliniker.

Du uppskattar variationen mellan den akuta verksamhetens planerade dagar och den akuta verksamhetens tempoväxlingar och dynamik.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som röntgensjuksköterska på våra akuta och elektiva mottagningar.
På vår akutmottagning arbetar vi med Philips och Mediels maskiner. Inom den elektiva verksamheten kommer vi snart få en ny Siemens DT (Somatom Drive) med möjlighet till fler DT-kranskärlsundersökningar med hög kvalitet.

 

Så här säger några av dina framtida kollegor

”En bra kollega är kamratlig och vi samarbetar tillsammans”

”För mig är en bra kollega någon som känner ansvar, både för patienter och sina kollegor”

”Det är viktigt att kunna tänka några steg framåt och se till helheten”

”Du kommunicerar med både kollegor och patienter. Du berättar för patienten vad som händer och skapar en trygg stämning”


Kvalifikationer

Du har minst 4 års erfarenhet som legitimerad röntgensjuksköterska. Du känner dig trygg i din profession och är redo att snabbt komma in i arbetet. 

I samband med flytt till våra nya lokaler ser vi över våra arbetssätt och är extra nyfikna på dig med gedigen erfarenhet från andra röntgenkliniker.

Villkor

Du introduceras enligt vårt introduktionsprogram vilket kommer att anpassas till din bakgrund och kompetens.

Arbetstiden är förlagd enligt schema, dagtid, kvällstid och var 4e helg med rotation mellan våra elektiva och akuta enheter.

Hos oss har alla röntgensjuksköterskor minst 30 dagars semester/år.

Vi erbjuder:

  • Ett stimulerande arbete där du gör skillnad varje dag
  • Möjlighet till kompetensutveckling
  • Omväxlande arbete med rotation
  • En trevlig arbetsplats med engagerade kollegor

Vi ser fram emot din ansökan och ser gärna att du berättar om vad DU kan bidra med för att skapa en bra stämning och ett gott samarbete tillsammans med dina kollegor.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: fast

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Charlotte Säll, Tel:08 587 015 71

Facklig företrädare

Lilia Vargas Alaeb, Vårdförbundet, Tel:085870 0000

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Röntgenkliniken
2022-02-06