Röntgensjuksköterska i början av karriären

Sista ansökningsdag: 2022-01-23   

Publicerades: 2021-12-15

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Med oss erbjuds du en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Kom och arbeta som röntgensjuksköterska hos oss på Capio S:t Göran Radiologi! Vi finns på Capio S:t Görans Sjukhus. Under våren 2022 flyttar vår elektiva verksamhet till helt nyrenoverade och fräscha lokaler. 

Vi söker dig som är nyexaminerad eller har arbetat en kortare tid som röntgensjuksköterska. Du är nyfiken och villig att lära dig mer om vår profession. Hos oss finns  tre undersökningsrum för skelett- och lungröntgen, tre datortomografer, två MR-kameror, två genomlysningsrum, tre ultraljudsrum samt två maskiner för mobil röntgen.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder en utvecklande och spännande arbetsplats inom en högteknologisk verksamhet.

Hos oss får du möjlighet att växa in i uppgiften tack vare vårt introduktionsprogram som löper under 12 veckor. Du kommer successivt att få ta körkort för våra olika modaliteter enligt den personliga utvecklingsplan som vi tar fram tillsammans. Från och med din fjärde vecka i introduktionsprogrammet kommer du att få börja gå på en schemarad förlagd dagtid, kvällstid och var 4e helg (ej natt). Målet är att du ska behärska våra modaliteter inom både vår akuta och elektiva verksamhet. Vi förnyas, förbättras och förändras ständigt och du med oss!

Arbetet innebär rotation mellan vår akuta och elektiva verksamhet. Här träffar du både patienter, anhöriga och du gillar självklart att samarbeta med övriga kollegor på kliniken och medarbetare från övriga sjukhuset.

Så här säger några av dina framtida kollegor:

”Vi ser fram emot att få en glad kollega som gillar att samarbeta”

”Vi ser gärna att du är modig, nyfiken och vill lära dig mer"

"En ny kollega? Kul! Välkommen till gänget, säger jag!"

Kvalifikationer

Du har troligen legitimation som röntgensjuksköterska men även du som är i slutet av din utbildning är välkommen att söka. 

Vi är också intresserade av dig som är röntgensjuksköterska, men som inte har arbetat i yrket på några år. Kanske är du pensionär som är intresserad av att komma tillbaka till yrket?

Villkor

Heltid. Schemalagd arbetstid dag-, kväll- och var 4e helg. 

Vi ser fram emot din ansökan! Förutom sedvanligt CV får du gärna berätta vad du kan bidra med för att skapa en bra arbetsplats.  

Visste du förresten att våra röntgensjuksköterskor har 30 dagars semester/år?

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: fast

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Charlotte Säll, Tel:08 587 015 71

Facklig företrädare

Lilia Vargas Alaeb, Vårdförbundet, Tel:085870 0000

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Röntgenkliniken
2022-02-06