Röntgensjuksköterska till Capio S:t Görans sjukhus

Sista ansökningsdag: 2021-10-01   

Publicerades: 2021-09-01

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 290 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin har utsett Capio S:t Görans Sjukhus till ”Bästa mindre sjukhus 2019”.
Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Vi har en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och erbjuder en mängd förmåner för medarbetare via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Söker du en extra trevlig arbetsplats med bra planering, struktur och organisation? Trivs du bäst på en lagom stor avdelning med goda förutsättningar för både upplärning och rotation mellan olika modaliteter?

Kom och jobba som röntgensjuksköterska med oss på Röntgenkliniken på S:t Göran Radiologi, den enda privata röntgenaktören i Stockholm som har verksamhet på ett akutsjukhus. Vi finns på Capio S:t Görans Sjukhus mitt i stan, på Kungsholmen. Hos oss finns totalt tre undersökningsrum för skelett- och lungröntgen, tre datortomografer, två MR-kameror, två genomlysningsrum och tre ultraljudsrum.

Du kommer att ingå i ett team som roterar mellan våra modaliteter, och ha schemalagd arbetstid. Verksamheten ställer stora krav på kompetens, god service och kommunikation samt att du kan arbeta självständigt. Vi värdesätter bra planering, struktur och god kommunikation mellan avdelningarna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska. Du har flerårig erfarenhet och god DT-vana.

Egenskaper som vi värdesätter är förmåga att samarbeta, kommunicera och att du gillar att ge god service. Vi tror att du är en empatisk, uppmärksam och stödjande person som tycker om att jobba med alla sorters människor. Du är ansvarstagande, närvarande och tycker om att ta egna initiativ. För dig är det viktigt att bemötande både patienter och kollegor väl.

Välkommen att arbeta hos oss i en händelserik, utvecklande och spännande verksamhet!

Ansökan

Vi gör urval och intervjuar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Charlotte Säll, Vårdenhetschef, Tel:08-5870 15 71

Facklig företrädare

Lilia Vargas Alaeb, Vårdförbundet, Tel:08-5870 2741

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Skåne län
Capio Simrishamns Närsjukhus
2021-10-17
Stockholms län
Röntgenkliniken
2021-10-01