Röntgensjuksköterska till mammografimottagningen

Sista ansökningsdag: 2017-09-05   

Publicerades: 2017-08-11

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 320 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Beskrivning av tjänst

 

Arbetsbeskrivning

På Capio S:t Göran Radiologis mammografimottagning har vi högt ställda kvalitetsmål. Vi arbetar ständigt med att förbättra vården för våra patienter, att möta önskemålen från våra remittenter och att utveckla samarbetet med Bröstmottagningen och Onkologmottagningen vid vårt gemensamma Bröstcentrum. Detta skapar möjlighet att både påverka och utvecklas som medarbetare. Sjukhuset är ett av tre Bröstcentrum inom SLL och sedan årsskiftet ingår mammografimottagningen i Capio S:t Göran Radiologi. Mammografimottagningen planerar att utföra 52 000 screeningundersökningar 2017 samt omkring 10500 kliniska undersökningar. På mottagningen arbetar Röntgensjuksköterskor och Bröstradiologer i team. Röntgensjuksköterskan roterar inom alla förekommande arbetsuppgifter såsom screening, klinisk mammografi, assisterar vid röntgen/ ultraljudsledda punktioner och galaktografier, preparatröntgen, receptionsarbete samt telefonbokning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska med några års erfarenhet. Erfarenhet krävs.
Mammografierfarenhet är inte ett krav.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast:   2017-09-05
Referensnummer:   2017/202
Välkommen att söka genom att göra en digital ansökan eller skicka e-post till Christina Hinzer, christina.hinzer@capiostgoran.se

Lön

Individuell lönesättning.

 

Kontakt

Frågor om tjänsten besvaras av Christina Hinzer Vårdenhetschef 08-5870 1794

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Christina Hinzer/Vårdenhetschef Mammografi, Tel:08-58701794

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Röntgensjuksköterska
Capio S:t Görans Sjukhus
2017-09-02