Röntgensjuksköterska till Mammografimottagningen

Sista ansökningsdag: 2021-02-01   

Publicerades: 2020-12-21

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 290 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin har utsett Capio S:t Görans Sjukhus till ”Bästa mindre sjukhus 2019”.
Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Vi har en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och erbjuder en mängd förmåner för medarbetare via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Är du intresserad av att jobba med kvinnors hälsa?

Vi utökar vår verksamhet och därför söker vi en röntgensjuksköterska till mammografimottagningen. I vårt härliga team arbetar 26 röntgensjuksköterskor tillsammans med 8 radiologer. 

Arbetsbeskrivning

Som röntgensjuksköterska roterar du inom alla förekommande arbetsuppgifter såsom screening, klinisk mammografi, assisterar vid röntgen/ ultraljudsledda punktioner och galaktografier, preparatröntgen, receptionsarbete samt telefonombokning.

Vi arbetar ständigt med att förbättra vården för våra patienter, att möta önskemålen från våra remittenter och att utveckla samarbetet med Bröstcentrum.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska med erfarenhet av mammografi. 
Som person ser vi gärna att du är kvalitetsinriktad, serviceinriktad och har lätt att samarbeta med andra. 

Ansökan

Vi gör urval och rekryterar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 2021-02-01.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överrenskommelse

Kontaktperson Capio

Katarina Byström Jakobsson, Tel:08-58701799

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.