Röntgensjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2017-09-02   

Publicerades: 2017-08-02

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 320 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

S:t Göran Radiologi AB är den enda privata röntgenaktören i Stockholm som har verksamhet på ett akutsjukhus. På S:t Göran Röntgen finns tre undersökningsrum för skelett- och lungröntgen, tre datortomografer, två MR-kameror, två genomlysningsrum och två ultraljudsrum.

I april 2016 öppnades en ny röntgenenhet i direkt anslutning till sjukhusets nya akutmottagning, vilket innebär att i princip alla akuta DT- och röntgenundersökningar utförs på den nya enheten.

I början av 2017 flyttade MR-sektionen till nya lokaler.

Du kommer att ingå i ett team som roterar mellan våra modaliteter, och ha schemalagd arbetstid. Verksamheten ställer stora krav på kompetens, god service och att du kan arbeta självständigt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska, gärna med flerårig erfarenhet och god DT-vana. Egenskaper som vi värdesätter är förmåga att samarbeta, kommunicera och att du gillar att ge god service. Verksamheten ställer stora krav på kompetens och att du kan arbeta självständigt.

Välkommen att arbeta hos oss i en händelserik, utvecklande och spännande verksamhet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lön, Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Charlotte Säll, Vårdenhetschef, Tel:08-5870 1571

Facklig företrädare

Jan Dar, Vårdförbundet, Tel:08-5870 3535

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Röntgensjuksköterska till mammografimottagningen
Capio S:t Görans Sjukhus
2017-09-05