Röntgensjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2021-10-17   

Publicerades: 2021-09-02

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

I Simrishamn finns det lilla närsjukhuset med det stora vårdutbudet, beläget vid kusten på det vackra Österlen.

Den 1 maj tog Capio över driften av Simrishamns sjukhus. Vill du vara med från början och bygga upp denna inriktning på närsjukhuset.

På sjukhuset arbetar cirka 150 medarbetare.

Vi söker röntgensjuksköterska till vår röntgenavdelning där det idag arbetar tre röntgensjuksköterskor. Röntgenavdelning består av ett skelettlab och ett nytt datortomografilab (Siemens maskin). Arbetet sker digitalt i Sectra Ris/Pacs. Röntgenavdelningen är öppen måndag till fredag kl. 8:00-16:30.

Du erbjuds ett spännande arbete med nya utmaningar där du får goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Att arbetet utgår ifrån ett personcentrerat förhållningssätt ser vi som en självklarhet.

 

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad röntgensjuksköterska med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård. Hos oss arbetar du i ett nära samarbete med övriga personalgrupper. Som person är du engagerad, initiativrik, positiv och trygg i din yrkesroll. Du har god förmåga att samarbeta, men är även van att arbeta självständigt och fatta egna beslut. Då du kommer att vara delaktig i verksamhetens pågående förbättringsarbete är det viktigt att du har en positiv inställning, är flexibel och ser möjligheter i förändringar.

Hos oss kan du förvänta dig en arbetsplats full av utvecklingsmöjligheter, teamkänsla och högt i tak. Dessutom erbjuder vi:

* En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar

* Friskvårdsbidrag

* Individuell lönesättning

* Trygghet i att ha en stor organisation i bakgrunden som stöd

* Inflytande och delaktighet i verksamheten

* God arbetsmiljö som du aktivt kan påverkaAnställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 75-100 %

Lön: Fast månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Pernilla Hansson, Tel:0768-954711

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Röntgenkliniken
2021-10-01
Stockholms län
Röntgenkliniken
2021-10-01