Röntgeningenjör med praktisk och social kompetens

Sista ansökningsdag: 2022-02-11   

Publicerades: 2022-01-14

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Med oss erbjuds du en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Gillar du både människor och teknik? Gillar du problemlösning och varierade arbetsdagar? Tycker du om att vara på plats där det händer – när det händer?

Kom och arbeta som röntgeningenjör hos oss på Capio S:t Görans sjukhus!

Vi är en lagom stor klinik där du blir en naturlig del av verksamheterna som innefattar både akut röntgen, elektiva röntgenundersökningar och mammografi. Din närmaste kollega blir vår andra röntgeningenjör. Din närmaste chef blir vår verksamhetschef. Du kommer även att samarbeta med vår IT-avdelning samt våra sjukhusfysiker. Sjukhuset har en övergripande MTA-avdelning som också är en självklar del i ert nätverk.

Arbetsuppgifter

Att vara röntgeningenjör på vår klinik innebär varierande dagar där du arbetar med både avhjälpande och förebyggande underhåll, service och support, är delaktig i projekt och upphandlingar av ny utrustning.

Teamet har en viktig funktion både på kliniken och sjukhuset som första kontakten då det uppstår problem med verksamhetens röntgenutrustning. Det är er våra röntgensjuksköterskor, radiologer och undersköterskor kontaktar när något tekniskt inte fungerar som det ska.

Inom verksamheten arbetar vi med medicinsk bildutrustning såsom röntgen, ultraljud, magnetkamera, datortomografi, mammografi och C-bågar.

Kvalifikationer

  • Du är troligen högskoleingenjör med medicinteknisk inriktning, alternativt likvärdig kompetens och erfarenhet.
  • Det är ett starkt önskemål att du har arbetat inom någon typ av röntgenverksamhet.
  • Det är ett krav att du behärskar svenska och engelska.
  • Erfarenhet av RIS/PACS är meriterande.
  • Erfarenhet av ovanstående utrustningar är meriterande. I nuvarande maskinpark har vi utrustning från framför allt Canon, GE, Mediel, Philips och Siemens.

Din sociala kompetens är viktig både för teamet och verksamhetens övriga medarbetare. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du tycker om att ha ordning och reda men är beredd att rycka in och gillar att lösa oväntade problem. Du trivs att arbeta med både människor och maskiner.

Ordinarie arbetstider är vardagar 07:30 – 16:00, eller enligt överenskommelse.

Villkor

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100 %

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt ök.

Kontaktperson Capio

Anders Byström, Tel:08-58701000

Anders Byström, Tel:08-58701000

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.