Samordnare till Fysiologiska kliniken

Sista ansökningsdag: 2019-05-05   

Publicerades: 2019-04-08

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 000 anställda, 345 vårdplatser och vi tar emot drygt 230 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg 2018 Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård; vår mission är att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify. Från den 1 maj 2019 kan vi erbjuda nybyggda personalbostäder, 1:or och 2:or, nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vår samordnare på Fysiologiska kliniken går i pension och vi letar därför efter en ny kollega. På kliniken utför vi olika typer av fysiologiska undersökningar av kroppens olika organ. Till största delen är det ultraljud på hjärta och kärl. Utöver dessa undersökningar har vi andra undersökningar som utförs akut när patienterna är inneliggande på sjukhuset. På Fysiologiska kliniken arbetar ungefär 50 anställda, bestående av läkare, BMA, en sjuksköterska, en sömnspecialist, vårdstöd och administrativ personal.

Arbetsuppgifter

Vår samordnare har en mycket viktig position och är ”navet i hjulet” och koordinerar och planerar flödet och bokar våra akuta undersökningar. Jobbet innebär stundvis tunga lyft och hjälp vid transporter av patienter och även hjälp vid toalettbesök för patienterna.

Som samordnare arbetar du som en del av ett team tillsammans med läkare, BMA och administrativ personal. Stundvis jobbar du under ett högt tempo med press från våra olika remittenter som önskar hjälp med olika undersökningar.

Du kommer till exempel att:

  • Ha telefonkontakt med remittenter samt patienter
  • Koordinera den dagliga verksamheten
  • Ha dagligt schemaansvar
  • Ta emot remisser
  • Boka in tider för undersökningar

Kvalifikationer

Du är i grunden vårdbiträde eller undersköterska. Alternativt att du har minst två års erfarenhet av vårdrelaterat arbete. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av en liknande roll.

Vi söker dig som är serviceinriktad, initiativtagande, strukturerad och trivs när du har flera saker på gång samtidigt. Du gillar att arbeta i team och är inte rädd för att anta nya utmaningar där du hela tiden har patienten i fokus. God kommunikation och förmåga till problemlösning ser vi som ytterst viktigt.

Ansökan

Tjänsten är en visstidsanställning på sex månader med möjlighet till förlängning. Sista ansökningsdag är 2019-05-05. Vi arbetar löpande med urvalet vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Carolina Fernsten, Biträdande vårdenhetschef, Tel:08-58 70 15 32

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Undersköterskor sökes till ny palliativ klinik i Sollentuna
Capio Palliativ vård
2019-06-01
BMA/ Undersköterska/ Sköterska
Capio Vårdcentral Lekeberg
2019-05-12
Undersköterska sommarvikariat
Capio Vårdcentral Hovshaga
2019-05-11
Capio Ätstörningscenter söker Undersköterskor
Capio Psykiatri
2019-05-03
Föräldravikariat undersköterska
Capio Vårdcentral Slussen
2019-05-01
Undersköterska lab och mottagning i sommar
Capio Novakliniken Tomelilla
2019-04-30
Undersköterska för sommarvikariat/timanställning
Capio Geriatrik
2019-04-28