Senior systemutvecklare, Full-Stack

Sista ansökningsdag: 2021-10-31   

Publicerades: 2021-09-28

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vill du bli en del av en organisation som gör skillnad? Trivs du i en föränderlig miljö där du har möjlighet att få arbeta som systemutvecklare med lösningar inom hela stacken? Nu har du möjlighet att bli en del av ett nytänkande företag som gör skillnad för patienter, vårdpersonal och samhälle varje dag! Du kommer ingå i ett litet team av riktigt duktiga utvecklare som bara ser lösningar och möjligheter. Du kommer därav ha stora möjligheter att påverka och driva igenom dina egna idéer.

Arbetsuppgifter

Du kommer vara delaktig i alla delar av applikationsutvecklingens livscykel. Det kan vara allt ifrån utveckling av moderna frontend-applikationer, backend-system, applikationsarkitektur, mobilappar till att installera komplex infrastruktur. Rollen kommer innebära ett tätt samarbete med olika kontaktytor inom Capio, vilket innebär att du bör vara bekväm med både interna såväl som externa relationer.

Som Fullstack-utvecklare kommer ditt främsta fokus vara mjukvaruutveckling av flera affärskritiska plattformar, inklusive den nuvarande Capio online-plattformen. Ambitionen att inkludera marknadens tekniska framsteg och att alltid sträva efter att anpassa Capios produktutvecklingen till nya möjligheter och tekniker. Capio erbjuder möjligheten att få arbeta tillsammans över funktionella produktteam i en spännande och givande miljö som ger möjlighet till att utvecklas både professionellt och personligt.

Exempel På Capios Nuvarande Techstack

 • C#
 • .Net
 • Javascript
 • React/React-native
 • Java
 • Node.js
 • Redux

Kvalifikationer

Vi söker dig som brinner för utveckling och vill fortsätta utvecklas inom hela "stacken". Du är bekväm med såväl frontend som backend och är van att tänka utifrån ett helhetsperspektiv. Du trivs att arbeta med agila metoder och känner dig trygg i det svenska och engelska språket, både skriftligt och muntligt.

För att lyckas i rollen tror vi att du har:

 • En examen inom IT eller motsvarande men vi tror framför allt att engagemang och viljan att lära sig nya saker är avgörande.
 • Erfarenhet av flera moderna programmeringsspråk/ramverk/bibliotek som exempelvis .Net och React
 • Erfarenhet av agila metoder
 • Relevanta projekt (hobby-, professionellt) att visa upp, gärna där du testat dig fram med hjälp av olika språk och ramverk

Som person ser vi gärna att du är genuint nyfiken, uppskattar ansvar och känner dig trygg i att ta egna initiativ. Du trivs med att jobba i ett mindre team med en "startup" känsla där du uppskattar att få dela med dig av din kunskap.

Vidare ser vi gärna att du är självgående samt duktig kommunikatör med en positiv och lösningsorienterad inställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Kontaktperson Capio

Daniel Olsson, Tel:0706-227221

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.