Sjukgymnast sökes till palliativ klinik i Sollentuna. Timanställning

Sista ansökningsdag: 2020-09-25   

Publicerades: 2020-08-25

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vill du bidra till utvecklingen av framtidens palliativa vård? Då ska du söka till oss! Vi söker nu en sjukgymnast på timanställning som skulle vilja arbeta tillsammans med oss ett par dagar i veckan. 

Vi erbjuder palliativa vårdplatser i centralt belägna, vackra och nybyggda lokaler med gångavstånd till pendeltåg. Lokalerna ligger högst upp i Sollentuna sjukhus med en strålande utsikt över Edsviken.

Patienterna bor i rymliga rum med plats för närstående att övernatta. Det multiprofessionella teamet består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator, fysio- och arbetsterapeut. Vi tar emot patienter från hela Region Stockholm.

Capio har omfattande erfarenhet av palliativt omhändertagande samt håller en hög nivå på de medicinska insatserna. Vi arbetar målmedvetet för att uppnå högsta möjliga vårdnivå för alla patienter utifrån ett  palliativt helhetsperspektiv.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjukgymnast. 

Vårt team består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, kurator, arbetsterapeut, sjukgymnast och dietist. Vårt mål är att samverka med patienten för att lindra de symtom som patienten besväras av för att nå högsta möjliga livskvalitet i livets slutskede, samt att patienten och närstående ska känna sig trygga och delaktiga. Vården av patienten fokuserar på att tillgodose fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov. Vårt uppdrag består av palliativ vård samt avancerad medicinsk vård. Vi arbetar på uppdrag av Region Stockholm.


Kvalifikationer

- Sjukgymnast, gärna med några års erfarenhet
- Erfarenhet av palliativ vård är meriterande
- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

ANSTÄLLNINGSFORM
- Timanställning, ca 2 dagar/veckan
- Tillträde efter överenskommelse


VI ERBJUDER
- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Individuell lönesättning
- Friskvårdsbidrag
- Personlig kompetensutveckling

Anställningsvillkor

Anställningsform: Säsongsanställning

Omfattning: Deltid

Sysselsättningsgrad: Timanställning, ca 2 dagar/vecka

Lön: Timlön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Christine Brown, Tel:0701602873

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Capio Artro Clinic AB
2020-10-31
Skåne län
Capio Citykliniken Båstad
2020-10-14
Västra Götalands län
Capio Vårdcentral Mölndal
2020-09-30