Sjuksköterska för nattarbete

Sista ansökningsdag: 2021-10-31   

Publicerades: 2021-09-29

Om oss

Capio Specialistkliniker är Capio Sveriges drivhus med uppdrag att både förvärva och etablera nya verksamheter samtidigt som vi driver stora delar av Capios Specialistvård. Vi strävar ständigt efter en allt högre medicinsk kvalité och ser nya möjligheter framöver bl a med hjälp av den digitalisering som pågår. Capio Specialistkliniker är ett mångfacetterat affärsområde beaktat både de medicinska specialiteterna, affärsmodellen med såväl vårdval som upphandlad verksamhet och den geografiska spridningen. Därav har vi valt att organisera verksamheten med en starkt decentraliserad styrning och all utveckling sker i nära samverkan mellan affärsområdet och respektive patientområde.
Capio Specialistkliniker har idag 30 enheter och vi är ca 900 medarbetare som hjälps åt att leverera uppdraget. Verksamheten är indelad i fyra patientområden: Capio Ögon, Capio Psykiatri, Capio Närsjukhus samt Capio Single Episodes med verksamheter inom Hud, ÖNH, Gynekologi, Obesitas, Urologi och Ultraljud.

Capio Specialistcenter AB ingår i affärsområdet Specialistkliniker och består av enheterna Capio CFTK (Capio Centrum För Titthålskirurgi), Capio Gyn och Capio Öron Näsa Hals samt Capio Urologi.

Beskrivning av tjänst

Capio CFTK bedriver mottagnings- och operationsverksamhet i centrala Stockholm på Drottninggatan. Vi erbjuder privatfinansierad obesitaskirurgi, bråckkirurgi, proktologi, skopier och allmänkirurgi. Vi har en vårdavdelning med 7 vårdplatser där huvudsakligen patienter som genomgått obesitaskirurgi övernattar postoperativt. Vi bedriver även salsuthyrning och hos oss opererar verksamheter inom bl.a. öron näsa hals, gynekologi, urologi och plastikkirurgi. Vi opererar och vårdar både barn och vuxna, dock enbart vuxna i slutenvård.

Kvalifikationer och Arbetsuppgifter

Vi söker nu en sjuksköterska för nattarbete heltid. Tjänsten är förlagd måndag-fredag. Som en i vårt härliga team kommer du arbeta natt på vår vårdavdelning och vårda vuxna patienter som genomgått kirurgi. Vi söker dig med erfarenhet av postoperativ kirurgisk vård och omvårdnad. Du är positiv, kommunikativ och initiativtagande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Maria Huss, Verksamhetssamordnare/Sjuksköterska, Tel:070-7430916

Richard Segerlund Rex, Verksamhetschef, Tel:070-3388002

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Kirurgkliniken
2021-11-04
Stockholms län
Hjärtkliniken
2021-11-01
Stockholms län
Medicinkliniken
2021-10-31