Sjuksköterska med cytostatikavana till onkologisk dagvårdsavd

Sista ansökningsdag: 2020-02-16   

Publicerades: 2020-01-14

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 200 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 270 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg 2017 Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag på 3000:- per år och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify. Vi kan erbjuda nybyggda personalbostäder, 1:or och 2:or, nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vi söker dig som vill arbeta i cancervården. På Onkologisk dagvårdsavdelning behandlas patienter med bröst-, tarm- och prostatacancer. Du har ett genuint intresse för människor och har patientens bästa i fokus. Vi arbetar i nära samarbete med Bröstcentrum och Kirurgmottagningen och för en sammanhållen vårdkedja för patienten.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är framför allt att ge information och råd om onkologisk behandling, administrera behandlingar, såväl cytostatika som andra behandlingar, samt vara stöd till patienter och närstående. Du kommer att arbeta som patientansvarig sjuksköterska och i arbetsuppgifterna ingår även uppföljning av givna behandlingar och telefonrådgivning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Specialistutbildning i onkologi samt vana att administrera cytostatikabehandlingar är meriterande.

Som person är du trygg och har ett mycket gott bemötande mot såväl patienter som medarbetare. Du utgår ifrån patienternas behov och ditt arbetssätt präglas av ett ansvarstagande och empatiskt förhållningssätt. Du förväntas kunna ta ansvar och göra självständiga bedömningar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi läser CV:n och bjuder in till intervjuer löpande, vilket innebär att vi anställer kontinuerligt fr o m nu. Vänta därför inte till sista ansökningsdag med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Elisabeth Ryd-Ausen, Vårdenhetschef, Tel:070 089 11 21

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Sjuksköterska till Hjärtkliniken
Hjärtkliniken
2020-03-01
Gastrosjuksköterska – egen mottagning på Medicinskt Centrum
Medicinkliniken
2020-02-16
Sjuksköterska Kirurgienheten
Capio Lundby Närsjukhus
2020-02-15
Timanställd sjuksköterska Medicinskt Centrum
Medicinkliniken
2020-02-09
Arbeta som sjuksköterska - sommar 2020!
2020-02-09
Sjuksköterska som vill utvecklas inom neurologi och stroke?
Neurologiska kliniken
2020-02-02
Vill du göra karriär som Forskningssköterska – sök denna delade tjänst!
Medicinkliniken
2020-01-31