Sjuksköterska Medicinenheten

Sista ansökningsdag: 2019-03-03   

Publicerades: 2019-02-04

Om oss

Capio Lundby Närsjukhus är ett specialistsjukhus i Göteborg som via ett omfattande vårdavtal med Västra Götalandsregionen bedriver ett brett spektrum av offentligt finansierad specialistsjukvård; dialys/njurmedicin, gynekologi, kirurgi, medicin, ortopedi, psykiatri, urologi, ögon, ÖNH, sjukgymnastik, operationsenhet med tre salar och en vårdenhet med möjlighet till 5-dygnsvård. Vi kan även erbjuda vård och hälsokontroller till skolor, företag, försäkringsbolag. Capios värderingar; kvalitet, medkänsla och ansvar, ligger till grund för vårt arbete. Sjukhuset satsar på ett aktivt kvalitetsarbete och är ISO-certifierat. Det är en dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar som ger stora möjligheter att utvecklas och påverka den egna arbetssituationen och verksamheten. Våra ordinarie öppettider är 8-17 måndag-fredag, helgfria vardagar. Sjukhuset är beläget mindre än 10 minuter från centrala Göteborg.

Beskrivning av tjänst

Medicinenheten

På medicinenheten utreder, bedömer, diagnosticerar och behandlar vi patienter med invärtes sjukdomar inom hjärta/kärl, diabetes och mage/tarm. Här finns även den sjukhusgemensamma provtagningsenheten som servar alla sjukhusets enheter med provtagning före eller efter besök.

Beskrivning

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse eller erfarenhet av arbete inom hjärta/kärl eller mage/tarm.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter såsom provtagning och administrering av läkemedel. Du stöttar våra kardiologer, har egen sjuksköterskemottagning samt telefonrådgivning. Möjlighet finns även att assistera vid endoskopiundersökningar.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med flera års erfarenhet. Erfarenhet inom invärtesmedicin eller endoskopi är meriterande.

Villkor

Tillsvidaretjänst, sysselsättningsgrad enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstid är dagtid måndag-fredag.

Intervjuer sker fortlöpande under rekryteringstiden.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 80-100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Michaela Gaffron, Tel:031-657191

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Sjuksköterska Urologienheten
Capio Lundby Närsjukhus
2019-03-10
Sjuksköterska till vår leversviktsmottagning
Medicinkliniken
2019-03-10
Sjuksköterska Hjärtintensivvård S:t Göran!
Hjärtkliniken
2019-03-10
Utvecklas med oss som sjuksköterska Hjärtkliniken S:t Göran!
Hjärtkliniken
2019-03-10
Sjuksköterska med rotationstjänst till avd 20/21B
Medicinkliniken
2019-02-24