Sjuksköterska Natt

Sista ansökningsdag: 2020-01-02   

Publicerades: 2019-12-02

Beskrivning av tjänst

En unik möjlighet att vara med från början! Vi på Capio är med och utvecklar svensk sjukvård och nu bygger vi ut vår verksamhet för att möta behovet hos en åldrande befolkning.

I januari 2020 öppnar Capio Geriatrik Vårberg och kommer erbjuda 32 vårdplatser i nyrenoverade lokaler med närhet till tunnelbana och promenadstråk. Det multiprofessionella teamet består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator, fysioterapeut och arbetsterapeut. Capio har omfattande erfarenhet av geriatriskt omhändertagande samt håller en hög nivå på de medicinska insatserna. Vi arbetar målmedvetet för att uppnå högsta möjliga vårdkvalitet för alla patienter utifrån ett geriatriskt helhetsperspektiv.

Avdelningen är allmängeriatrisk där vi vårdar patienter med bland annat KOL, hjärtsvikt, pneumonier, andra typer av infektioner. Intag sker dygnet runt.

Vi tror på ett vårdnära och coachande ledarskap och har därför organiserat vår verksamhet på ett sätt som möjliggör ett lärande i vardagen. Vi vill se varandra växa och du som medarbetare och chef kan påverka vården och din egen utveckling. Vi har korta beslutsvägar och vår årliga medarbetarenkät vittnar om en hög grad av delaktighet och medarbetarnöjdhet. Vi vet att detta bygger kunskap och kontinuitet som i sin tur skapar hög kvalitet.

  • En decentraliserad organisation där beslutsfattande sker nära patienterna och där avdelningschefer har fullt mandat och ansvar
  • En verksamhetsmodell som tar utgångspunkt i patienternas behov och bland annat inkluderar en tydlig kvalitetsstyrning och ett strukturerat förbättringsarbete
  • Möjlighet till personlig utveckling utifrån just ditt intresse. Till exempel kan detta vara deltagande i förbättringsarbete, jobbrotation eller olika karriärvägar såsom specialisering, ledarskapsutveckling eller akademisk inriktning (forskning)
  • En arbetsplats där vi jobbar för att skala bort uppgifter som inte kräver respektive personalkategoris expertkunskap, till exempel genom stöd för vårdnära service och från digitala verktyg
  • En organisation som arbetar för att vara i den digitala utvecklingens framkant och införa lösningar som stärker vårdkvaliteten för patienter och underlättar vårdpersonalens arbete.

Tycker du att detta låter bra och är en nyfiken och engagerad person som vill vara med och bygga upp en vårdverksamhet från början? Som tycker om att hugga i både högt och lågt och vill jobba tillsammans med ett härligt gäng för att bygga högklassig sjukvård? Som har hjärtat på det rätta stället och vill bidra till att skapa en helhetslösning för våra patienter? Då ska du söka till oss!

Varmt välkommen med din ansökan.

Arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat omvårdnad och läkemedelsadministrering, vi använder oss av slutenvårdsdos. Medicintekniskt ingår att sätta perifera infarter, skötsel av centrala infarter, såromläggningar, katetersättning/hantering, blodtransfusioner och antibiotikaadministrering.

Som sjuksköterska kan du även ha rollen som vårdkoordinator och fokuserar då på in- och utskrivning och intag av patienter. Intag sker dygnet runt och en vårdkoordinator finns alltid i tjänst. Som vårdkoordinator arbetar du med samordning kring patientens hemgång från avdelningen.

Kvalifikationer
Grundutbildad sjuksköterska, nyutexaminerad eller med erfarenhet av att arbeta på sjukhus. Vi ser gärna att du har erfarenhet från kliniskt arbete inom geriatrisk slutenvård eller internmedicin.  

Du har goda kunskaper i svenska språket och vi ser gärna att du även besitter andra språkkunskaper.

Anställningsform 
- Heltid/Deltid, fast. Provanställning på 6 månader tillämpas.
- Tillträde: Januari eller enl. överenskommelse.

Vi erbjuder
- Individanpassad inlärning
- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Dubbel OB-ersättning till sjuksköterskor som arbetar natt
- Friskvårdsbidrag
- Individuell lönesättning

Rekrytering sker löpande.

Läs mer om uppstarten och om Capio som arbetsgivare på vår webbplats genom länken här nedan: https://capio.se/specialist/stockholm/capio-geriatrik-lowet/capio-nya-verksamheter/

Är du intresserad och vill veta mer? Kontakta oss gärna enligt nedan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: Enligt överenskommelse

Lön: Månadslön

Tillträde: 7 januari eller enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Mailadress:, Tel:ingela.mohlin@capio.se

Ingela Mohlin, Tel:070-1602833

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Sjuksköterska / Specialistsjuksköterska / Vårdkoordinator
Capio Geriatrik
2020-01-05
Klinisk Adjungerad Adjunkt
Capio Geriatrik
2020-01-04
Sjuksköterska timanställning vid behov
Capio Geriatrik
2019-12-29