Sjuksköterska Natt till Capio Geriatrik Vårberg

Sista ansökningsdag: 2021-03-01   

Publicerades: 2021-02-02

Beskrivning av tjänst

Vi på Capio är med och utvecklar svensk sjukvård och nu bygger vi ut vår verksamhet för att möta behovet hos en åldrande befolkning.

I januari 2020 öppnade Capio Geriatrik Vårberg och under hösten 2020 öppnade vi en lika stor avdelning. I dagsläget erbjuder vi 66 stycken vårdplatser uppdelat på två avdelningar. Lokalerna är nyrenoverade och sjukhuset har närhet till såväl tunnelbana som promenadstråk. Det multiprofessionella teamet består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator, fysioterapeut och arbetsterapeut. Capio har omfattande erfarenhet av geriatriskt omhändertagande samt håller en hög nivå på de medicinska insatserna. Vi arbetar målmedvetet för att uppnå högsta möjliga vårdkvalitet för alla patienter utifrån ett geriatriskt helhetsperspektiv.

Vi tror på ett vårdnära och coachande ledarskap och har därför organiserat vår verksamhet på ett sätt som möjliggör ett lärande i vardagen. Vi vill se varandra växa och att du som medarbetare kan påverka vården och din egen utveckling. Vi har korta beslutsvägar och vår årliga medarbetarenkät vittnar om en hög grad av delaktighet och medarbetarnöjdhet. Vi vet att detta bygger kunskap och kontinuitet som i sin tur skapar hög kvalitet.

  • En decentraliserad organisation där beslutsfattande sker nära patienterna och där avdelningschefer har fullt mandat och ansvar
  • En verksamhetsmodell som tar utgångspunkt i patienternas behov och bland annat inkluderar en tydlig kvalitetsstyrning och ett strukturerat förbättringsarbete
  • Möjlighet till personlig utveckling utifrån just ditt intresse. Till exempel kan detta vara deltagande i förbättringsarbete, jobbrotation eller olika karriärvägar såsom specialisering, ledarskapsutveckling eller akademisk inriktning (forskning)
  • En arbetsplats där vi jobbar för att skala bort uppgifter som inte kräver respektive personalkategoris expertkunskap, till exempel genom stöd för vårdnära service och från digitala verktyg
  • En organisation som arbetar för att vara i den digitala utvecklingens framkant och införa lösningar som stärker vårdkvaliteten för patienter och underlättar vårdpersonalens arbete.

Tycker du att det här låter intressant och är en nyfiken och engagerad person som vill vara med och bygga upp en vårdverksamhet från början? Vill du som sjuksköterska vara med och skapa en helhetslösning för våra patienter och arbeta med ett härligt gäng för att tillsammans bygga högklassig sjukvård? Då vill vi veta mer om dig!

Varmt välkommen med din ansökan.

Arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat omvårdnad och läkemedelsadministrering, vi använder oss av slutenvårdsdos. Medicintekniskt ingår att sätta perifera infarter, skötsel av centrala infarter, såromläggningar, katetersättning/hantering, blodtransfusioner och antibiotikaadministrering.

Som sjuksköterska kan du även ha rollen som inskrivningsresurs med koordinatorsansvar under nätterna. Du fokuserar då på inskrivning av nya patienter samt förberedelser inför kommande utskrivningar. Du ansvarar även för intag av patienter i samråd med bakjour. Intag sker dygnet runt. Under nätterna är denna funktion över verksamhetens två avdelningar. 

Kvalifikationer
Grundutbildad sjuksköterska med minst 1 års erfarenhet av att arbeta på sjukhus. Vi ser gärna att du har erfarenhet från kliniskt arbete inom geriatrisk slutenvård eller internmedicin. Du har goda kunskaper i svenska språket och vi ser gärna att du även besitter andra språkkunskaper.

Anställningsform 
- Deltid 76 %. Fast rullande 3 veckors schema. Provanställning på 6 månader tillämpas.
- Heltidsmått: 32,33 h/v.
- Tillträde: enl. överenskommelse.

Vi erbjuder
- Individanpassad inlärning
- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Dubbel OB-ersättning till sjuksköterskor som arbetar natt
- Friskvårdsbidrag
- Individuell lönesättning
- Förmånligt heltidsmått

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen att kontakta oss vid frågor!

Hoppas du vill bli en av oss!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Sysselsättningsgrad: Enligt överenskommelse

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Daniel Bergström, Tel:0738610541

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.