Sjuksköterska sökes till Kirurgens vårdavdelningar

Sista ansökningsdag: 2020-06-06   

Publicerades: 2020-05-06

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 290 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin har utsett Capio S:t Görans Sjukhus till ”Bästa mindre sjukhus 2019”.
Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Vi har en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och erbjuder en mängd förmåner för medarbetare via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Är du sjuksköterska och snabbt vill skaffa dig en bred bas i ett härligt gäng? Kom och jobba med oss; Kerstin - vårdenhetschef, samt Lena och Louise - biträdande vårdenhetschefer, på Kirurgklinikens vårdavdelningar 36, 38 och 39!

Vi är stolta över vår fina gemenskap på avdelningarna som kännetecknas av hjälpsamma kollegor och samarbete med ett glatt medarbetargäng som tar hand om dig som ny. Under din första tid hos oss får du individanpassad introduktion utifrån din kunskapsnivå och dina förutsättningar. Vi har ett väl utvecklat mentorskapsprogram med en mentor som stöttar dig och som finns till för att svara på frågor kring din arbetssituation. Det finns alltid kompetens och uppbackning bakom dig att lita på. Vi ledare finns också till för att stötta och backa dig i ditt arbete. Alla tre avdelningar har också en biträdande vårdenhetschef som stöd.

Om vår verksamhet och tjänsten
Vi arbetar med akut och elektiv kirurgi/urologi.  Vi har ett effektivt flöde på avdelningen med hög läkartillgänglighet och vi jobbar med så kallad behovsstyrd rond. På våra avdelningar får du bred kunskap och en mycket god bas att stå på - snabbt. Du kommer att stöta på allt inom akutkirurgi hos oss då vi har ett stort akutflöde som fördelas ut på våra 3 avdelningar (36: akut, 38: övre, 39: nedre/urologi) och 72 vårdplatser, där ca 75% av dem används till akut kirurgi.

Vi jobbar i team med läkare, sjuksköterska, undersköterska och paramedicinare.

Kliniken har under lång tid arbetat med förbättringsarbete och det har resulterat i tydliga rutiner och riktlinjer. Det är också tack vare dessa rutiner som nyanställda som kommer till avdelningen kan känna stort stöd och trygghet i arbetet. 

Om dig
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse av att få en bred kompetens inom kirurgi. Hos oss arbetar du treskift (dag, kväll, natt och helg) och som kompensation tar du del av vår förmånliga poängmodell.

Det är meriterande om du tidigare har jobbat på vårdavdelning.

Ansökan
Vi intervjuar löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att få kontakt med dig. Varmt välkommen med din ansökan!

Kerstin, Lena & Louise

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 75-100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Kerstin Lönn/Vårdenhetschef, Tel:08-58701117

Lena Tidermark/Bitr Vårdenhetschef, Tel:08-58701119

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Sjuksköterska till internmedicinsk vårdavdelning
Medicinkliniken
2020-06-14
Sjuksköterska till akut och elektiv ortopedi
Ortopedkliniken
2020-06-14