Sjuksköterska som vill utvecklas inom neurologi och stroke?

Sista ansökningsdag: 2019-11-03   

Publicerades: 2019-09-30

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 200 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 270 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg 2017 Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify. Vi kan erbjuda nybyggda personalbostäder, 1:or och 2:or, nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Sjuksköterska som vill utvecklas inom neurologi och stroke?

Är det du?

Vi söker dig som har ett genuint intresse av omvårdnadsfrågor och är duktig i din profession. Vi anser att omvårdnadsfrågorna är oerhört viktiga i patientvården i kombination med den medicinska vården, allt i syfte att ge patienterna den senaste och bästa neurologi- och strokevården!

Vår verksamhet

Neurologkliniken består av en mottagning, forskningsenhet och slutenvårdsplatser. Vi har idag totalt 35 vårdplatser som är uppdelade på 12 neurologplatser, 3 NIMA platser och 20 platser för akutstroke. Vi är till största delen en akutavdelning där de flesta patienter kommer in via akutmottagningen. Vi vårdar patienter med många olika medicinska sjukdomar i nervsystemet och i hjärnan. Allt ifrån nyupptäckta sjukdomar med urakut karaktär till kroniska sjukdomar med avancerade omvårdnadsbehov. Vi har oftast korta vårdtider och arbetar aktivt med pulleffekt från akutmottagningen då vi vet att våra patienter får bästa vården på vår avdelning.  

Arbetet innebär

Här tar vi hand om patienter med akuta strokesymtom och neurologiska sjukdomar - nyupptäckta och avancerade. Arbetet här är mycket varierande och innebär ibland även ett högt tempo. Ingen dag är den andra lik. Du arbetar teambaserat med läkare, undersköterskor och paramedicinare där du som sjuksköterska ofta är spindeln i nätet. Patienterna är ofta svårt sjuka och arbetet innebär att bedöma, utföra och följa upp omvårdnadsproblem. Här får du även hantera en hel del medicinsk teknisk utrustning. Du får kontinuerlig kompetensutveckling och lär dig hela tiden nytt. Beslutsvägarna är korta och det är ruljans på avdelningen utan onödig väntan för patienter och inget som bromsar upp. Personalen kan alternera mellan olika funktioner på avdelningen så arbetet blir aldrig monotont.

Anställningens omfattning är heltid men kan diskuteras. Tillsvidareanställning

Vi har önskeschema med poängmodell.

Kvalifikationer

Nu söker vi dig som är leg sjuksköterska, gärna med några års yrkeserfarenhet som sjuksköterska. Du vill nu fördjupa dina kunskaper som sjuksköterska och få en möjlighet till utveckling. Du är en lagspelare med god kommunikativ förmåga. Du är smidig i ditt sätt att vara och är duktigt i att arbetsleda ditt team. Du förstår att variera ditt arbetstempo beroende på aktuell situation. Du har förmåga att själv se vad som behöver göras. Du är driven i förbättringsarbeten där du ser att målet är att göra vården bättre för våra patienter. Du är intresserad av att fördjupa dig inom neurologi- och/ eller strokesjukvård och gillar att bli utmanad och utvecklas. Du förstår att förändringar är en naturlig del i utvecklingen av arbetet.

Villkor

Sista ansökningsdag 1 december. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Varmt välkommen!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Cathrine Lagerström-Björk, Vårdenhetschef, Tel:08-58701155

David Landberg, Bitr. Vårdenhetschef, Tel:08-58701158

Jessica Ragnhammar, Bitr. Vårdenhetschef, Tel:08-58701160

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Sjuksköterskor sökes till Kirurgens vårdavdelningar
Kirurgkliniken
2019-11-03
Sjuksköterska till medicinska avdelningar 20 & 21B
Medicinkliniken
2019-10-31
Specialistutbildad sjuksköterska
Capio Rehab Sollentuna
2019-10-27
Sjuksköterska till Endoskopicentrum
Medicinkliniken
2019-10-27