Sjuksköterska till behandlingsavdelningen - Medicinskt Centrum

Sista ansökningsdag: 2019-06-02   

Publicerades: 2019-05-02

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 000 anställda, 345 vårdplatser och vi tar emot drygt 230 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg 2018 Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård; vår mission är att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify. Från den 1 maj 2019 kan vi erbjuda nybyggda personalbostäder, 1:or och 2:or, nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Capio S:t Görans Sjukhus vill förnya vården i Stockholm. Hela verksamheten bygger på ett flödesinriktat arbetssätt. Att snabbt hitta lösningar när vi står inför nya utmaningar är ett av våra kännetecken.

Att arbeta standardiserat med patientens behov i fokus är en förutsättning på Medicinskt Centrum. Medicinskt Centrum utvecklar framtidens öppenvård där vi har fokus att tänka nytt dels inom digitaliseringeringen som sker i sjukvården för att öka tillgängligheten för våra patienter, och att dels förändra våra arbetssätt för optimering av våra flöden. Vi har fem flöden i vår verksamhet; gastroenterologi, lungmedicin, hematologi, endokrinologi och tromboembolism.

Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra vården för både patienter och medarbetare, samt arbetar för hög patientsäkerhet och för en god och stimulerande arbetsmiljö.

Kvalifikationer

Vi söker sjuksköterska till vår behandlingsavdelning och som är intresserad av att utveckla arbetet tillsammans med teamen inom flödena hematologi, gastroenterologi och i viss utsträckning endokrinologi. Du har vilja att arbeta på ett strukturerat, standardiserat och flödesinriktat arbetssätt där patienten sätts i fokus i en god arbetsmiljö.

Du är en erfaren legitimerad sjuksköterska, med minst två års erfarenhet inom gastroenterologi och/eller hematologi.

Sjuksköterskans tjänstgöring på behandlingsavdelning innefattar patienter som behandlas för hematologiska och gastroenterologiska sjukdomar som kräver en vårdplats över dagen, men som därefter kan återvända hem. Det utförs i huvudsak behandlingar med cytostatika, transfusioner och parenteral adminis­trering av biologiska läkemedel

I det dagliga arbetet innefattar även telefonrådgivning och hantering av ärenden i 1177.

Du är trygg i din yrkesroll, tycker det är spännande och roligt med omväxlande arbetsuppgifter och att utveckla såväl verksamheten som dig själv. Du utgår ifrån patientens behov och ditt arbetssätt präglas av ansvarstagande, empatiskt förhållningssätt och samarbete ser du som en självklar del i arbetet.

Vi har möjlighet att erbjuda vissa patientgrupper videobesök, däribland inom gastroenterologi, som en del av framtidens sjukvård.

Medicinskt Centrum driver ”Framtidens öppenvård” på Capio S:t Görans sjukhus – kom med och gör det tillsammans med oss!

Anställningens omfattning

Anställningsform: Vikariat tom 190831
Omfattning: Heltid
Arbetstid: måndag - fredag
Tillträde enligt överenskommelse.

Vi gör urval och intervjuar löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Jessica Ankerhag, Tel:08-58702840

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Ortopedkliniken söker nattsjuksköterska
Ortopedkliniken
2019-06-16
Gastrosjuksköterska - Vill du bli en del av framtidens öppenvård?
Medicinkliniken
2019-06-16
Ortopedkliniken söker sjuksköterska som vill ha kul på jobbet!
Ortopedkliniken
2019-06-16
Biträdande vårdenhetschef till Neurologiska kliniken
Executive
2019-06-02
Vårdenhetschef till Medicinkliniken (Gastro/Lung/Hema/Medicinsk onkologi)
Executive
2019-06-02
Omvårdnadsledande sjuksköterska (OVL) till avdelning 20 & 21B
Medicinkliniken
2019-06-02
Utvecklas som sjuksköterska Hjärtkliniken S:t Göran! Personalbostad!
Hjärtkliniken
2019-05-31
Sjuksköterska till avd 20/21B
Medicinkliniken
2019-05-26