Sjuksköterska till Bröstcentrum onkologi öppenvård

Sista ansökningsdag: 2021-08-29   

Publicerades: 2021-07-07

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 290 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin har utsett Capio S:t Görans Sjukhus till ”Bästa mindre sjukhus 2019”.
Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Vi har en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och erbjuder en mängd förmåner för medarbetare via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Välkommen till Bröstcentrum!

Kontaktsjuksköterskorna på Bröstcentrum onkologi söker en ny kollega!

Bröstcentrum växer, antalet patienter ökar därför sökes ny kollega. Vi som arbetar på Bröstcentrum är en trevlig grupp som är del av det gemytliga Capio S:t Görans sjukhus. Här jobbar vi med korta beslutsvägar, på riktigt, och har god stämning i gruppen. Vi som arbetar här vill ta ett steg framåt i både sin egen och Bröstcentrum utveckling. 

För att patienterna skall kunna få den allra bästa vården behöver personalen må bra på jobbet. För oss på Bröstcentrum är därför en god arbetsmiljö av högsta prioritet. Du kommer därför delta i grupphandledning en gång per månad, på plats finns hälsoinspiratörer som har olika hälsofrämjande aktiviteter, mindfullnes och morgongympa.

Om oss

Som kontaktsjuksköterska blir du en del av Bröstcentrum och kommer att arbeta inom flödet bröstonkologi. Hos oss finns samlad kompetens inom bröstkirurgi, bröstonkologi och plastikkirurgi. På Bröstcentrum samarbetar vi både tvärprofessionellt och multidisciplinärt.

Vårt huvuduppdrag är behandling av bröstcancer. Som kontaktsjuksköterska på Bröstcentrum onkologi möter du ofta komplexa och spännande vårdförlopp där du med din kompetens har stora möjligheter att göra skillnad för patienten. Vårt mål är alltid att utgå från patienternas behov.

På Bröstcentrum pågår många olika projekt som tex att patienterna får sina kallelser direkt i KIVRA, Hälsodeklaration & hälsoskattning via formulärtjänst 1177 med direktimport in i journalen och nu senast den nationella Digital Min vårdplan via stöd och behandling 1177

Vårt team består av kontaktsjuksköterskor, undersköterskor, vårdadministratör och båda flödena kirurgi och onkologi har varsin teamledare. Vi arbetar med en sammanhållen vårdkedja och jag Maria Gränström är vårdenhetschef för mottagning Bröstcentrum kirurgi & onkolog. Bröstcentrum har också psykosocialt team.

Förra året fick jag och gruppen uppmärksamhet i form av "Årets ledare i omvårdnad" som svensk sjuksköterskeförening delade ut. Det är en stor ära och stolthet! Arbetet med gruppen, samarbetet och utveckling fortsätter hela tiden för oss. Hoppas du vill bli en del av det!

På Bröstcentrum arbetar vi kontorstider måndag till fredag. 

Arbetsuppgifter

Det är viktigt för oss på Bröstcentrum att våra patienter känner sig delaktiga och trygga i sin vård, därför är samarbetet mellan kirurgen och onkologen i fokus. Som kontaktsjuksköterska jobbar du med det övergripande ansvaret för patienten inför, under och efter behandling

  • Egen mottagning
  • Telefonrådgivning via TeleQ
  • Uppföljning av behandling
  • Deltagande i multidisciplinärt konferensarbete
  • Och annat mottagningsarbete

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska. I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi letar efter dig som är nyfiken och som är initiativrik, vill finna lösningar, fördjupa dina kunskaper och vara en del i arbetet att fortsätta utveckla vår verksamhet! Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och du kan prioritera och göra korrekta avvägningar när förutsättningarna ändrar sig.

Bröstcentrum arbetar med ständig utveckling för att implementera nya mer effektiva arbetssätt, införa olika digitala lösningar både för patienter och personal som syftar till att underlätta arbetet.

Det är av stor betydelse att den sökande är intresserad av den typen av föränderlighet

Genom ditt engagemang och positiva inställning skapar du ett gott arbetsklimat tillsammans med dina kollegor, där vi alla hjälps åt för att nå bästa vårdkvalitet för våra patienter.

Det är meriterande om du har:

  • Arbetat som kontaktsjuksköterska tidigare
  • Erfarenhet av mottagningsarbete
  • Vana från bröstcancervård 
  • Vidareutbildning inom onkologi

Ansökan

Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Vi tillämpar löpande urval, vilket innebär att vi kan komma att kontakta och intervjua sökande redan innan annonsens sista ansökningsdag

Varmt välkommen hälsar 

Bröstcentrum och Maria Gränström 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse / omgående

Kontaktperson Capio

Maria Gränström, Tel:08-5870 1733

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.