Sjuksköterska till Bröstcentrum onkologi, vikariat

Sista ansökningsdag: 2021-05-02   

Publicerades: 2021-03-31

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 290 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin har utsett Capio S:t Görans Sjukhus till ”Bästa mindre sjukhus 2019”.
Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Vi har en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och erbjuder en mängd förmåner för medarbetare via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Vikarierande sjuksköterska inom bröstonkologi

Välkommen till Bröstcentrum! Vi är en trevlig grupp som är del av det gemytliga Capio S:t Görans sjukhus. Här jobbar vi med korta beslutsvägar, på riktigt, och har god stämning i gruppen. Ett stort fokus för oss är att patienten känner sig trygg hela vägen genom sina besök hos oss. Vi är en grupp av engagerade medarbetare som vill ta ett steg framåt i både sin egen och bröstmottagningens utveckling. Vår enhet är ett av tre Bröstcentrum i Stockholm. 

På grund av planerad frånvaro i gruppen söker vi en ny kollega till ett vikariat som du gärna får starta så snart du kan. Vikariatet sträcker sig minst till slutet av september. Som sjuksköterska och kontaktsjuksköterska blir du en del av Bröstcentrum och får jobba med våra fantastiska medarbetare och mig, Maria Gränström. Hos oss finns samlad kompetens inom bröstkirurgi, bröstonkologi och plastikkirurgi. Vi samarbetar både tvärprofessionellt och multidisciplinärt. Vårt huvuduppdrag är behandling av bröstcancer. Vi arbetar med patienten i fokus och har etablerat patient- och närståenderådgivare.

Förra året fick jag och gruppen uppmärksamhet i form av "Årets ledare i omvårdnad" som Svensk sjuksköterskeförening delade ut. Det är en stor ära och stolthet! Arbetet med gruppen, samarbetet och utveckling fortsätter hela tiden för oss. Hoppas du vill bli en del av det!

På Bröstcentrum arbetar vi kontorstider måndag till fredag. 

Arbetsuppgifter

Som kontaktsjuksköterska ser du till att patienten har kunskap om nästa steg i sin behandling och får svar på sina frågor. En sammanhållen vårdkedja är viktig för oss. Våra patienter ska känna sig delaktiga och trygga. Vi jobbar med hela kedjan inkluderande screening, utredning, kirurgi och onkologisk behandling. Som kontaktsjuksköterska jobbar du dessutom fokuserat med det övergripande ansvaret för patient och dennes närstående genom hela vårdkedjan hos oss. Tjänsten inkluderar bland annat mottagningsarbete inklusive

  • Ha egen mottagning
  • Telefonrådgivning via TeleQ
  • Uppföljning av behandling
  • Deltagande i multidisciplinärt konferensarbete

Vi erbjuder även möjlighet till vidareutveckling samt möjlighet att delta i förbättringsarbeten. Nästa steg för oss är att implementera det digitala verktyget "Min vårdplan" vilket innebär att du kommer bli delaktig i det arbetet. 

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska och vi ser gärna att du har arbetat i minst två år med inriktning mot onkologi. I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi letar efter dig som har god samarbetsförmåga, uppvisar personlig mognad och är självgående i ditt arbete. 

Det är meriterande om du har:

  • Arbetat som kontaktsjuksköterska tidigare
  • Erfarenhet av mottagningsarbete
  • Vana från bröstcancervård 

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Varmt välkommen hälsar 

Bröstcentrum och Maria Gränström 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse / omgående

Kontaktperson Capio

Maria Gränström, Tel:08-5870 1733

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.