Sjuksköterska till Capio Ångest- och Depressionsmottagning, Södermalm

Sista ansökningsdag: 2020-06-30   

Publicerades: 2020-05-22

Om oss

Capio Specialistkliniker omsätter ca 1,1miljarder kronor, och har över 800 medarbetare.
Inom Specialistkliniker är verksamheterna grupperade i fyra områden; lokala sjukhus, ögonsjukvård, psykiatri samt övriga somatiska specialiteter.

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Halland och Skåne. Verksamheterna bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Capio Ångest och Depression är en specialistpsykiatrisk mottagning som vänder sig till vuxna patienter med svår ångest och/eller depression från hela Region Stockholm. Mottagningen startade 2017. Uppdraget inkluderar även konsultativa insatser och neuropsykiatriska utredningar.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vi söker dig som är intresserad av att följa upp läkemedelsbehandling vid ångest och depression, ADHD och bipolära syndrom. Arbetsuppgifterna är varierande med både längre och kortare patientbesök samt möjlighet att följa patienter över tid. I tjänsten ingår dispensär som mottagningssköterska på ett rullande schema. Du arbetar självständigt i samverkan med andra sjuksköterskor och professioner. Teamarbete är en viktig funktion för att nå bättre resultat för våra patienter. Vi lägger vikt vid att patienter och kollegor känner sig väl bemötta, välinformerade och har förtroende för oss. Goda möjligheter att utvecklas finns. Utifrån intresse och kompetens arbetar våra sjuksköterskor med hälsosamtal, psykoterapi, och patient- och anhörigutbildning. Vi använder evidensbaserade metoder, följer regionala och nationella riktlinjer. Mottagningen ligger på Södermalm intill tunnelbanans röda linje och pendeltåg, erbjuder eget arbetsrum och frukost varje dag. Arbetstider kl. 8-17 med flexram.

Arbetsuppgifter

  • Läkemedelsuppföljning, stabilisering
  • Dispensär och hälsosamtal
  • Suicidriskbedömning och uppföljning av sviktande patienter
  • Läkemedelshantering
  • Konsultationer och samverkan inom och utom mottagningen
  • Arbetsuppgifter utifrån intresse och kompetens

Kvalifikationer

Erfarenhet av psykiatriskt mottagningsarbete inklusive suicidriskbedömning, dispensär och läkemedelshantering. Meriterande är vidareutbildning i psykiatri samt bas- eller vidareutbildning i psykoterapi.

Personliga egenskaper

Vi värdesätter engagemang, god förmåga att bemöta andra, uppmärksamhet i patientkontakter och en önskan att hålla dig uppdaterad inom området. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor

Tillsvidaretjänst 100 %. Arbetstiden är förlagd till dagtid vardagar. Vi tillämpar flextid och kollektivavtal. Du får tjänstepension och friskvårdsbidrag. Tillträde efter överenskommelse med 6 mån provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100 %

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Cecilia Olsson Lynch, Tel:070-930 77 37

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Capio Psykiatri i Linköping söker sjuksköterska
Capio Psykiatri
2020-06-27
Capio Psykiatri söker leg sjuksköterska till Öppenvårdsmottagning
Capio Psykiatri
2020-06-12