Sjuksköterska till Capio Läkarhus Lödöse

Sista ansökningsdag: 2017-10-31   

Publicerades: 2017-10-06

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på 83 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnsjukvård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Läkarhus Lödöse startade 1 februari 2016 i nybyggda, fina lokaler i Lödöse centrum. Vi har nu cirka 3500 listade patienter - det ser vi som ett riktigt gott betyg.

Beskrivning av tjänst

Sjuksköterska med patient 

Tycker du det låter spännande att arbeta i team och vill vara med oss och utveckla primärvården? Vill du arbeta i nybyggda fina lokaler på en arbetsplats som präglas av gemenskap tillsammans med härliga kollegor? Då kan du vara den vi söker! Vi ser med glädje att vår vårdcentral växer och är därför i behov av att utöka vårt team med en ny medarbetare.

Som medarbetare hos oss vill vi att du ska känna att du och din kompetens är viktig. Vi erbjuder dig en stimulerande, trivsam och positiv arbetsplats som präglas av gott samarbete och där du ges goda kompetensutvecklingsmöjligheter och möjligheter att kunna påverka såväl din egen utveckling, arbetsplatsens utveckling som utvecklingen av primärvården. 

I samma lokaler som vårdcentralen finns också rehab och vårt arbetssätt består till stor del av teamarbete vilket gynnar både medarbetare och patienter. Vi har idag ett rehabteam och ett psyk team på vårdcentralen. Capio Läkarhus planerar även att öppna vårdcentral och rehab i Älvängen under våren 2018 och vi ser positivt på ett nära samarbete där det finns goda möjligheter till arbete mellan enheterna.

Du kommer att vara en viktig del i vårt triagearbete på vårdcentralen. Du kommer att ta hand om både akuta och planerade besök i form av vårdbedömning och rådgivning, såväl i direkta patientmöten som i telefon och reception.


Kvalifikationer

Du är leg. sjuksköterska och van och trygg med att göra medicinska bedömningar och triagering på vårdcentral. Det är meriterande om du har vidareutbildning inom astma/KOL. Som person är du är ansvarsfull, noggrann och driftig. Samarbete och stöd mellan kollegor i teamet är viktigt för att vi tillsammans ska kunna ge våra patienter en bra upplevelse av oss. Du bidrar aktivt till detta genom ditt goda bemötande, positiva inställning och servicekänsla. Du räds inte att ta egna beslut och har en god förmåga att organisera ditt arbete och prioritera bland arbetsuppgifter.


Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem Varbi.
Sista ansökningsdag är 31 oktober 2017. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, därför vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 100% eller enligt överenskommelse

Lön: Månadslön

Tillträde: Så snart som möjligt, enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Karin Svensson Stolt, Tel:073-558 63 03

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Sjuksköterska till neurologiska kliniken
Neurologiska kliniken
2017-11-30
Leg sjuksköterska nattjänstgöring
Capio Ätstörningscenter AB, Stockholm
2017-11-20
Distriktssköterska/Sjuksköterska
Capio Vårdcentral Haga
2017-11-19
Sjuksköterska till mottagning och hemsjukvård
Capio Vårdcentral Kungsholmen
2017-11-16
Sjuksköterska till geriatrisk vårdavdelning
Capio Geratrik Nacka
2017-11-13
Sjuksköterska/ögonsjuksköterska /optiker
Capio Medocular AB
2017-11-10
Sjuksköterska till Endoskopicentrum, vikariat
Medicinkliniken
2017-11-09
Sjuksköterska
Capio Geriatrik AB
2017-11-09
Nattsjuksköterska sökes till avdelning 20
Medicinkliniken
2017-11-04
Leg Sjuksköterska till Hema,-Onko- och Gastroenterologi till avd 20
Medicinkliniken
2017-11-04
Sjuksköterska sökes till avd 21, infektion
Medicinkliniken
2017-11-02
Nattsjuksköterska
Capio Ortopediska Huset AB
2017-11-02
Biträdande vårdenhetschef till ny akutvårdsavdelning (AVA)
Akutkliniken
2017-11-01
Är du sjuksköterska och vill vara med och öppna en ny AVA?
Akutkliniken
2017-11-01
Sjuksköterskor till Ortopedkliniken
Ortopedkliniken
2017-10-31
Sjuk-/kontaktsköterska till Bröstcentrum/Bröstkirurgmottagningen
Kirurgkliniken
2017-10-29
Sjuksköterska till akutgeriatrisk enhet
Capio Geriatrik AB
2017-10-29