Sjuksköterska till gastroenterologi/lungmedicin och hematologi/onkologi

Sista ansökningsdag: 2020-04-19   

Publicerades: 2020-03-02

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 290 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin har utsett Capio S:t Görans Sjukhus till ”Bästa mindre sjukhus 2019”.
Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Vi har en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och erbjuder en mängd förmåner för medarbetare via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Avdelning 20 och 21B har sammanlagt 41 vårdplatser och ingår i Medicinkliniken som är den största kliniken inom Capio St:Görans Sjukhus. Sjukhuset som ligger centralt i mitten av Stockholm med mycket goda kommunikationer till buss och tunnelbana erbjuder stora möjligheter att bredda och utveckla din internmedicinska kompetens. Vi erbjuder intressanta och spännande förmåner samt stans roligaste personalfester för alla anställda.

Om tjänsten

På våra avdelningar jobbar vi enligt Lean-modellen och ständiga förbättringar är inte bara fina ord för oss utan det är vår realitet och där förväntar vi oss att du aktivt vill delta. Du arbetar i team tillsammans med undersköterskor, läkare och paramedicinare och har ansvar för 5-7 patienter. Vi erbjuder dig ett positivt arbetsklimat med många möjligheter till personlig och professionell utveckling. Våra interna och externa utbildningar ger dig en komplettering av dina befintliga kunskaper.

Rullande schema alla dagar i veckan, som går att påverka i stor utsträckning i samråd. Det finns flera förmåner som t ex tjänstepension och friskvård, vilken höjdes till 3000 kr/år för 2020.

Du kommer att få en individuell anpassad introduktion. Dessutom har du möjlighet att få en mentor mot respektive flöde för att diskutera och bolla yrkesrelevanta frågor även efter din introduktion.

På avdelningen vårdas patienter med internmedicinska åkommor såsom tarm- och lungsjukdomar samt hematologiska och en del onkologiska sjukdomar. Du kan välja att arbeta på en avdelning med fokus på ett område dvs lungmedicin, gastroenterologi eller hematologi, onkologi eller rotera mellan de olika avdelningarna.

Arbetsuppgifter

Du ansvarar som sjuksköterska för omvårdnaden kring patienten, utför läkemedelshantering (inklusive cytostatika på hematologin), handhavande av centrala infarter samt medicinsk apparatur såsom exv. non invasiv ventilation (NIV), nasalt högflöde (NHF) mm och är delaktig i en säker utskrivning för patienterna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av att arbeta inom akutsjukvård ses som meriterande, men vi söker även dig som är nyutexaminerad sjuksköterska med intresse och engagemang för omvårdnad. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper som patientfokus, kreativitet, nyfikenhet och god samarbetsförmåga.

Ansökan

Vi arbetar löpande med urvalet vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så välkommen med din ansökan redan idag!Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Alessandro Lupaszkoi Hizden, Tel:08-58703032

Anna Sennerö, Tel:08-58701304

Madeleine af Klint, Tel:08-58702169

Facklig företrädare

Vårdförbundet , Tel:08-58701000

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Omvårdnadsledande sjuksköterska (OVL) till avdelning 21B
Medicinkliniken
2020-04-30