Sjuksköterska till Hjärtkliniken

Sista ansökningsdag: 2020-03-01   

Publicerades: 2019-11-13

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 290 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin har utsett Capio S:t Görans Sjukhus till ”Bästa mindre sjukhus 2019”.
Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Vi har en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och erbjuder en mängd förmåner för medarbetare via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Utveckling som sjuksköterska på Hjärtkliniken!

Hjärtkliniken är organiserad i tre huvudflöden; arytmi, hjärtsvikt-/vitier samt ischemi.

Hjärtkliniken består av flera enheter i varje flöde. Inom slutenvården vårdavdelningar; diagnostisk- och behandlande verksamhet, inom öppenvård Hjärtcentrum med nybesök och uppföljande verksamhet. Viss dagvård finns och utvecklas vidare.

Många medarbetare på Hjärtkliniken har rotationstjänstgöring, vilket tillsammans med intern- och extern utbildning, bidrar till god sammanhållning, bra arbetsmiljö, hög kompetens och vårdkvalitet.

Vi söker nu främst sjuksköterskor till våra avdelningar i slutenvården, där möjlighet också finns till rotation mellan olika enheter både i sluten- och öppenvården.

Arytmiflödet

  • Avd 31 arytmi - Vårdavdelning med 10 vårdplatser. Arytmiövervakning. Utredning och  behandling av olika kardiologiska tillstånd, främst arytmier. Elkonvertering och pacemaker. 
  • Pacemakeroperation
  • Dagvård (elkonvertering och pacemaker)

Hjärtsvikt- och vitieflödet

  • Avdelning 31 Svikt - Vårdavdelning med 10 vårdplatser. Utredning och behandling av olika kardiologiska tillstånd, främst hjärtsvikt och arytmier. Viss eftervård till HIA. Arytmiövervakning.
  • Avdelning 33 Svikt - Vårdavdelning med 12 vårdplatser. Utredning och behandling av olika kardiologiska tillstånd, främst hjärtsvikt och arytmier. Viss eftervård till HIA. Arytmiövervakning. 
  • Hjärt EKO - ultraljud hjärta för öppen- och slutenvårdspatienter
  • Dagvård (hjärtsviktsbehandling)

Ischemiflödet

  • Hjärtintensiven HIA - Vårdavdelning med 12 vårdplatser, hög vårdnivå och hjärtövervakning, både arytmi och ischemi. Utredning och behandling av kranskärlssjuka patienter, vissa arytmier och akut hjärtsvikt.
  • Kranskärslröntgen/PCI-lab - kranskärslröntgen, PCI och andra interventioner
  • Dagvård (kranskärlsröntgen- och PCI)

Villkor

Vi värnar om att våra medarbetare ska må bra både på jobbet och fritiden!

Vi lägger önskeschema, tillämpar ett mycket förmånligt poängavtal som innebär högre ersättning och arbetstidsförkortning vid treskiftsarbete, alternativt anställning i AB med arbetstidsförkortning och nattillägg för dig som bara vill arbeta natt.

Poängmodellen möjliggör att ta ut intjänade poäng som ledighet, och/eller i pengar.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag och många andra förmåner och rabatter genom Benify. 

Möjlighet finns till personalbostad.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är intresserad av att utvecklas och utveckla Hjärtsjukvård.

Du tycker om att arbeta i team och har ett bra bemötande gentemot patienter, närstående och arbetskamrater. Genom nyfikenhet, vilja att utveckla och utvecklas samt samarbete och kompetens är du delaktig i att utveckla en positiv arbetsmiljö och patientsäkerhet.

Anställningens omfattning

Tillsvidare, hel- eller deltid.

Enbart helg/varje helg ca 24 tim/vecka

Poängmodellen treskift - hög poängersättning

Enbart natt 34,25 tim/vecka plus nattillägg

Vikariat och timanställning

Vi jobbar med löpande urval och intervjuer vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Maria Jynge, Vårdenhetschef ischemi, Tel:08-5870 2858, maria.jynge@capiostgoran.se

Sara Dahlin, Vårdenhetschef arytmi, Tel:08-5870 1180, sara.dahlin@capiostgoran.se

Magdalena Fröberg, vårdenhetschef svikt/vitier, Tel:08-5870 1149, magdalena.froberg@capiostgoran.se

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Sjuksköterska till Endoskopicentrum
Medicinkliniken
2020-03-18
Nattsjuksköterska sökes till Kirurgens vårdavdelningar
Kirurgkliniken
2020-03-06
Leversjuksköterska – Egen mottagning på Medicinskt Centrum
Medicinkliniken
2020-03-01
Omvårdnadsledande sjuksköterska till infektionssektionen
Medicinkliniken
2020-02-29