Sjuksköterska till Hjärtkliniken

Sista ansökningsdag: 2020-01-13   

Publicerades: 2019-11-13

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 200 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 270 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg 2017 Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag på 3000:- per år och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify. Vi kan erbjuda nybyggda personalbostäder, 1:or och 2:or, nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Utveckling som sjuksköterska på Hjärtkliniken!

Hjärtkliniken är organiserad i tre huvudflöden; arytmi, hjärtsvikt-/vitier samt ischemi.

Hjärtkliniken består av flera enheter i varje flöde. Inom slutenvården vårdavdelningar; diagnostisk- och behandlande verksamhet, inom öppenvård Hjärtcentrum med nybesök och uppföljande verksamhet. Viss dagvård finns och utvecklas vidare.

Många medarbetare på Hjärtkliniken har rotationstjänstgöring, vilket tillsammans med intern- och extern utbildning, bidrar till god sammanhållning, bra arbetsmiljö, hög kompetens och vårdkvalitet.

Vi söker nu främst sjuksköterskor till våra avdelningar i slutenvården, där möjlighet också finns till rotation mellan olika enheter både i sluten- och öppenvården.

Arytmiflödet

  • Avd 31 arytmi - Vårdavdelning med 10 vårdplatser. Arytmiövervakning. Utredning och  behandling av olika kardiologiska tillstånd, främst arytmier. Elkonvertering och pacemaker. 
  • Pacemakeroperation
  • Dagvård (elkonvertering och pacemaker)

Hjärtsvikt- och vitieflödet

  • Avdelning 31 Svikt - Vårdavdelning med 10 vårdplatser. Utredning och behandling av olika kardiologiska tillstånd, främst hjärtsvikt och arytmier. Viss eftervård till HIA. Arytmiövervakning.
  • Avdelning 33 Svikt - Vårdavdelning med 12 vårdplatser. Utredning och behandling av olika kardiologiska tillstånd, främst hjärtsvikt och arytmier. Viss eftervård till HIA. Arytmiövervakning. 
  • Hjärt EKO - ultraljud hjärta för öppen- och slutenvårdspatienter
  • Dagvård (hjärtsviktsbehandling)

Ischemiflödet

  • Hjärtintensiven HIA - Vårdavdelning med 12 vårdplatser, hög vårdnivå och hjärtövervakning, både arytmi och ischemi. Utredning och behandling av kranskärlssjuka patienter, vissa arytmier och akut hjärtsvikt.
  • Kranskärslröntgen/PCI-lab - kranskärslröntgen, PCI och andra interventioner
  • Dagvård (kranskärlsröntgen- och PCI)

Villkor

Vi värnar om att våra medarbetare ska må bra både på jobbet och fritiden!

Vi lägger önskeschema, tillämpar ett mycket förmånligt poängavtal som innebär högre ersättning och arbetstidsförkortning vid treskiftsarbete, alternativt anställning i AB med arbetstidsförkortning och nattillägg för dig som bara vill arbeta natt.

Poängmodellen möjliggör att ta ut intjänade poäng som ledighet, och/eller i pengar.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag och många andra förmåner och rabatter genom Benify. 

Möjlighet finns till personalbostad.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är intresserad av att utvecklas och utveckla Hjärtsjukvård.

Du tycker om att arbeta i team och har ett bra bemötande gentemot patienter, närstående och arbetskamrater. Genom nyfikenhet, vilja att utveckla och utvecklas samt samarbete och kompetens är du delaktig i att utveckla en positiv arbetsmiljö och patientsäkerhet.

Anställningens omfattning

Tillsvidare, hel- eller deltid.

Enbart helg/varje helg ca 24 tim/vecka

Poängmodellen treskift - hög poängersättning

Enbart natt 34,25 tim/vecka plus nattillägg

Vikariat och timanställning

Vi jobbar med löpande urval och intervjuer vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Maria Jynge, Vårdenhetschef ischemi, Tel:08-5870 2858, maria.jynge@capiostgoran.se

Sara Dahlin, Vårdenhetschef arytmi, Tel:08-5870 1180, sara.dahlin@capiostgoran.se

Magdalena Fröberg, vårdenhetschef svikt/vitier, Tel:08-5870 1149, magdalena.froberg@capiostgoran.se

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Sjuksköterska som vill utvecklas inom neurologi och stroke?
Neurologiska kliniken
2020-02-02
Ortopedkliniken söker sjuksköterska 3-skift
Ortopedkliniken
2020-01-05