Sjuksköterska till internmedicinsk vårdavdelning 45 och 50

Sista ansökningsdag: 2021-09-30   

Publicerades: 2021-09-01

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 290 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin har utsett Capio S:t Görans Sjukhus till ”Bästa mindre sjukhus 2019”.
Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Vi har en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och erbjuder en mängd förmåner för medarbetare via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning
Vi erbjuder ett glatt och sammansvetsat team som har blivit ordentligt "trycktestat" under rådande coronapandemi, där du kan utvecklas och ha det roligt tillsammans med dina kollegor. Vi har nära till skratt och behöver just nu din förstärkning.


Avdelning 45 och 50 har sammanlagt 36 vårdplatser och ingår i Medicinkliniken som är den största kliniken inom Capio St:Görans Sjukhus. Sjukhuset som ligger centralt i mitten av Stockholm med mycket goda kommunikationer till buss och tunnelbana erbjuder stora möjligheter att bredda och utveckla din internmedicinska kompetens. På avdelningen vårdas patienter med internmedicinska åkommor såsom mag-, tarm- och lungsjukdomar samt hematologiska och en del onkologiska sjukdomar.
Du kan välja att arbeta på en avdelning med fokus på ett område dvs lungmedicin eller gastroenterologi, hematologi och onkologi eller rotera mellan de olika avdelningarna.

Vi precis flyttat till nybyggda lokaler där alla patienter vårdas i enkelrum.

Arbetsuppgifter
På våra avdelningar jobbar vi med ständiga förbättringar och ser möjligheter med våra utmaningar. Du ansvarar för patientens omvårdnad och arbetar i team tillsammans med undersköterskor, läkare och paramedicinare och har ansvar för 6-7 patienter. Vi erbjuder dig ett positivt och utvecklande arbetsklimat där schemalagda utbildningsdagar ingår. Du arbetar med rullande schema alla dagar i veckan som går att påverka i stor utsträckning i samråd. Du kommer att få en individuellt anpassad introduktion. Dessutom har du möjlighet att få en mentor mot respektive flöde för att diskutera och bolla yrkesrelevanta frågor även efter din introduktion.

Vi använder oss av Cosmic som journalsystem.

En anställning innebär 3-skift, dvs kvällar, nätter och helger

Kvalifikationer
Vi söker dig som är nyutexaminerad legitimerad sjuksköterska och/eller dig med några års erfarenhet men framförallt med ett stort intresse för omvårdnad.  Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som personlig mognad och patientfokus, god samarbetsförmåga och drivande i utvecklingen där vård av högsta kvalitet är en självklarhet. För att trivas hos oss värdesätter du teamarbete men du kommer även att jobba självständigt och fatta egna beslut. I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval.


Välkommen med din ansökan redan idag! idag!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Daniel Cabelduc, Tel:08-5870 3074

Renate Kilsand, Tel:08-5870 3073

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Capio Ortopediska Huset AB
2021-09-30
Stockholms län
Neurologiska kliniken
2021-09-26
Stockholms län
Kirurgkliniken
2021-09-24
Stockholms län
Hjärtkliniken
2021-09-19