Sjuksköterska till medicinska avdelningar 20 & 21B

Sista ansökningsdag: 2019-10-31   

Publicerades: 2019-07-11

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 200 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 270 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg 2017 Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify. Vi kan erbjuda nybyggda personalbostäder, 1:or och 2:or, nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Ny ska vi utveckla våra avdelningar ytterligare och söker flera nyfikna och engagerade sjuksköterska som har det nära till skratt.

Om tjänsten

Avdelning 20 och 21B har sammanlagt 41 vårdplatser och ingår i medicinkliniken som är största klinik inom Capio St:Görans Sjukhus. Sjukhuset som ligger central i mitten av Stockholm med mycket goda kommunikationer till buss och tunnelbana erbjuder stora möjligheter att bredda och utveckla din internmedicinska kompetens. Vi erbjuder anställning i den förmånliga St:Göransmodellen samt stans bästa personalfester för alla anställda.

På avdelningarna vårdas patienter med internmedicinska åkommor såsom tarm- och lungsjukdomar samt hematologiska och en del onkologiska sjukdomar.

Du kan välja att arbeta på en avdelning med fokus på ett område dvs lungmedicin, gastroenterologi eller hematologi/onkologi eller rotera mellan de olika avdelningarna.

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för omvårdnaden kring patienten, utför läkemedelshantering inklusive Cytostatika, handhavande av centrala infarter samt medicinska apparatur såsom non invasiv ventilation, högflöde mm och är delaktig i en säker utskrivning för patienter.

Vi jobbar tvärprofessionellt enligt LEAN-modellen. Du arbetar i team tillsammans med undersköterskor och läkare med ansvar för 5-7 patienter. Vi erbjuder dig ett öppet och positivt arbetsklimat med möjligheter till personlig utveckling och utbildning. Vi har ett lärande arbetsklimat men också nära till skratt. Våra interna och externa utbildningar ger dig en komplettering av dina befintliga kunskaper.

Du kommer få inskolning som är individuellt anpassad. Dessutom har du möjlighet att delta i ett coachning- och mentorsprojekt där det finns en mentor mot respektive flöde.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård även gärna ny examinerad med intresse och engagemang för omvårdnad. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper som patientfokus, nyfikenhet och god samarbetsförmåga.

Ansökan

Vi arbetar löpande med urvalet vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Alessandro Lupaszkoi-Hizden, Tel:08-5870 3032

Daniél Cabelduc, Tel:08-5870 3074

Facklig företrädare

Vårdförbundet, Tel:via växeln

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Bitr. vårdenhetschefer/flödesledande sjuksköterskor till Medicinkliniken
Medicinkliniken
2019-10-13