Sjuksköterska till Neurologisk akutsjukvård

Sista ansökningsdag: 2021-03-08   

Publicerades: 2021-02-08

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 290 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin har utsett Capio S:t Görans Sjukhus till ”Bästa mindre sjukhus 2019”.
Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Vi har en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och erbjuder en mängd förmåner för medarbetare via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Sjuksköterska som vill utvecklas inom neurologi och stroke?

Är det du?

Vi söker dig som är intresserad av akutsjukvård inom neurologi. Du är bra på att identifiera omvårdnadsbehov i kombination med den medicinska vården, allt i syfte att ge patienterna den bästa vården!

Vår verksamhet

Neurologiska kliniken består av en mottagning, dagvård, forskningsenhet och slutenvårdsplatser. Vi har idag totalt 35 vårdplatser varav 3 vårdplatser med intermediärvård.Vi är till största delen en akut avdelning och patienterna kommer via akutmottagningen. Vi vårdar patienter med många olika medicinska sjukdomar i nervsystemet och i hjärnan. Allt ifrån nyupptäckta sjukdomar med akut karaktär till kroniska sjukdomar.  Vi har relativt korta vårdtider och arbetar i ett nära samarbete med akutmottagningen.

Arbetet innebär

Vi tar hand om patienter med akuta strokesymtom och neurologiska sjukdomar - nyupptäckta och avancerade. Arbetet här är mycket varierande och innebär ibland även ett högt tempo. Du arbetar teambaserat med läkare, undersköterskor och paramedicinare. Patienterna är ofta svårt sjuka och arbetet innebär att bedöma, utföra och följa upp omvårdnadsproblem. Här får du även hantera en hel del medicinsk teknisk utrustning. Du får kontinuerlig kompetensutveckling och lär dig hela tiden nya moment. Beslutsvägarna är korta och det är ruljans på avdelningen utan onödig väntan för patienterna. Personalen kan alternera mellan olika funktioner på avdelningen vilket ger stor variation.

Du får en anpassad introduktion med uppföljning varje vecka. Vi arbetar med kompetenstrappa där det är tydligt vad som förväntas av dig. Vi har utbildning och föreläsningar varje vecka. Vi erbjuder flera utbildningar bl.a. Strokeutbildning 3,5 hp

Kvalifikationer

Nu söker vi dig som är leg sjuksköterska, gärna med några års yrkeserfarenhet. Du vill nu fördjupa dina kunskaper och få en möjlighet till utveckling. Du har en god kommunikativ förmåga och är smidig i ditt förhållningsätt. Du är intresserad av teamarbete där du även får använda dina ledaregenskaper. Du behöver anpassa ditt arbetstempo beroende på aktuell situation. Du har förmåga att analysera och ta fram lämpliga åtgärder.

Villkor

Vi har önskeschema med poängmodell.

Hör gärna av dig om du har frågor!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Bitr. vårdenhetschef Jessica Ragnhammar, Tel:08-58701000

Bitr. vårdenhetschef Hanna Edvardsson, Tel:08-587 01154

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
2021-05-09
Stockholms län
Ortopedkliniken
2021-03-31
Stockholms län
Akutmedicinska kliniken
2021-03-23
Stockholms län
Akutmedicinska kliniken
2021-03-21