Sjuksköterska till Prostatacancercentrums mottagning

Sista ansökningsdag: 2021-09-24   

Publicerades: 2021-08-24

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 290 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin har utsett Capio S:t Görans Sjukhus till ”Bästa mindre sjukhus 2019”.
Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Vi har en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och erbjuder en mängd förmåner för medarbetare via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Prostatacancercentrum är en ung verksamhet som växer fort. Vårt team består av 9 sjuksköterskor, 3 undersköterskor, 1 tidbokare, sjukgymnast, onkologer och urologer. Vi har ett unikt sömlöst samarbete mellan kirurgi och onkologi, en stor trygghet för våra patienter.

Hit kommer män som utreds, opereras eller får onkologisk behandling för prostatacancer. Alla sjuksköterskor hos oss arbetar som kontaktsjuksköterskor parallellt med telefonrådgivning samt sedvanligt mottagningsarbete. 

Vår arbetsgrupp har hög kompetens och ett stort intresse för prostatacancer och utveckling av vård och behandling av den enskilde mannen. Vi vågar fråga och dela med oss av våra kunskaper i teamet och arbetar i en verksamhet som ständigt utvecklas.

Vår arbetsplats präglas av att alla tar gemensamt ansvar för att skapa en god arbetsmiljö. Hit är det roligt att gå på morgonen!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har arbetat i minst tre år. Det är meriterande om du har arbetat i cancervård. Du bör ha en god organisatorisk förmåga, kunna arbeta självständigt och vara lösningsfokuserad. I vår arbetsgrupp är det viktigt att vi delar med oss av vår kunskap och vi ser gärna att du har ett intresse för att ta del av forskning och ny kunskap.

Anställningens omfattning

Anställningsform:Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde snarast.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer, så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Pia Borgudd/Vårdenhetschef, Tel:08-58701356

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Medicinkliniken
2021-09-30
Stockholms län
Capio Ortopediska Huset AB
2021-09-30
Stockholms län
Neurologiska kliniken
2021-09-26
Stockholms län
Hjärtkliniken
2021-09-19