Sjuksköterska till rotationstjänst mellan IMA och MAVA

Sista ansökningsdag: 2021-03-21   

Publicerades: 2021-02-12

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 290 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin har utsett Capio S:t Görans Sjukhus till ”Bästa mindre sjukhus 2019”.
Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Vi har en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och erbjuder en mängd förmåner för medarbetare via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Välkommen till IMA och MAVA!

Vi söker dig som är intresserad av att rotera mellan IMA (intermediärvård) och MAVA (medicinsk akutvårdavdelning) för tillsvidareanställning.

Är du intresserad av att få en bred medicinsk kompetens och arbeta i en omväxlande och utvecklingsinriktad verksamhet så är IMA och MAVA något för dig.

S:t Göran är ett växande sjukhus med en känsla av korta beslutsvägar och under våren 2021 kommer vi att utöka våra vårdplatser efter att ha flyttat in i våra nybyggda lokaler.

Vi har ett gott samarbete mellan avdelningar, kliniker och professioner. Vi arbetar för snabb handläggning och undersökning för att ge en värdeskapande vårdtid.

Som sjuksköterska kommer du att arbeta med patienten i fokus för att ge utmärkt medicinsk vård. Du kommer att arbeta i team med läkare och undersköterska.

Vi är en arbetsplats där du kan växa i din profession då vi erbjuder interna och externa utbildningar. Här finns det möjlighet till kompetensutveckling och bidra till att utveckla verksamheten inom våra tre flöden (MAVA, BSE och IMA). Vi vill utveckla och utmana dig och ta vara på dina ambitioner, erfarenhet och kompetens.

Sjuksköterska med rotationstjänst ska såväl kunna utföra avancerad omvårdnad och hantera övervakning/behandling av sviktande vitalparametrar som att utföra basal omvårdnad. I dina arbetsuppgifter är en god kontakt/information med/till patient och anhöriga viktigt.

MAVA är en medicinsk akutvårdsavdelning för patienter med förväntat kort vårdtid. Vi vårdar patienter med varierande medicinskt- och omvårdnadsbehov, brett spektrum med allt från unga till multisjuka äldre som insjuknat akut. Vi har möjlighet att arytmiövervaka patienterna.

BSE (Bröstsmärtsenheten) är ett flöde där vi vårdar patienter med akut påkommen bröstsmärta som har behov av ischemiövervakning. Enheten har ett förväntat högt flöde med snabba in- och utskrivningar. Vi utför arbetsprov på avdelningen.

På IMA(intermediärvårdsavdelning) vårdar vi patienter med ett ökat övervakningsbehov. Alla platserna är utrustade med non invasiv ventilator (NlV). Vi behandlar patienter med vasoaktivt stöd samt mäter kontinuerligt invasivt blodtryck via artärkateter när behov finns. På IMA har vi som sjuksköterskor möjlighet att använda ultraljud som hjälpmedel. Vi har ett nära samarbete med IVA.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är initiativtagande, serviceinriktad och har en god samarbetsförmåga. Du använder din tidigare kunskap och erfarenhet i ditt dagliga arbete och förstår vikten av att prioritera och ta egna beslut i omhändertagandet av den svårt sjuka patienten. Att dela kunskap och handleda dina kollegor är en naturlig del av ditt arbete.

För att vara aktuell för tjänsten har du 

  • Minst två års erfarenhet som sjuksköterska, gärna inom akut omhändertagande och avancerad omvårdnad. 
  • Erfarenhet av medicinskteknisk apparatur.
  • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. 

Ansökan

I den här rekryteringsprocessen jobbar vi med löpande urval vilket innebär att intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi söker minst 3 nya kollegor som vill bli en del av vår grupp så vänta inte med att ansöka. Skicka in ditt CV redan idag.

Vi ser fram emot att berätta mer.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Catrin Bergler/Vårdenhetschef, Tel:08-58703033

Charlotta Paulsson/Vårdenhetschef, Tel:08-58702997

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Ortopedkliniken
2021-03-24
Stockholms län
Akutmedicinska kliniken
2021-03-23
Stockholms län
Neurologiska kliniken
2021-03-08
Stockholms län
Hjärtkliniken
2021-03-07
Stockholms län
Medicinkliniken
2021-02-28
Stockholms län
2021-02-28