Sjuksköterska till Urologmottagningen

Sista ansökningsdag: 2019-04-25   

Publicerades: 2019-04-04

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 000 anställda, 345 vårdplatser och vi tar emot drygt 230 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg 2018 Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård; vår mission är att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify. Från den 1 maj 2019 kan vi erbjuda nybyggda personalbostäder, 1:or och 2:or, nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning
Kirurgkliniken på Capio S:t Görans Sjukhus är en klinik med både bredd och spets som satsar på ständig utveckling och förbättring. Kliniken är indelad i sex sektioner: akut-, bröst-, urolog-, onkolog-, samt övre respektive nedre gastroenterologiska sektionerna. Vi söker en sjuksköterska med urologierfarenhet för att komplettera vår arbetsgrupp. Hos oss har vi ett mycket varierat mottagningsarbete såsom telefonrådgivning, assistering vid undersökningar samt sjuksköterskemottagning.

Vår arbetsgrupp, som idag består av 6 sjuksköterskor, har hög kompetens och ett stort intresse för urologi och utveckling av den samma. Vi vågar fråga och dela med oss av våra kunskaper i teamet och arbetar i en verksamhet som ständigt utvecklas. Här trivs vi och har roligt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från urologi. Du har en god organisatorisk förmåga, är van vid att arbeta självständigt och arbetar lösningsfokuserat.

Anställningens omfattning
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse. 

Sista ansökningsdag är den 25:e april. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer, så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Pia Borgudd/Vårdenhetschef, Tel:08-5870 13 56

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Utvecklas som sjuksköterska Hjärtkliniken S:t Göran! Personalbostad!
Hjärtkliniken
2019-05-31
Sjuksköterskor sökes till Kirurgens vårdavdelningar
Kirurgkliniken
2019-05-12
Ortopedkliniken söker sjuksköterska som vill ha kul på jobbet!
Ortopedkliniken
2019-05-05
Flödes- och omvårdnadsledande sjuksköterska till infektionssektionen
Medicinkliniken
2019-04-28